Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Σύσκεψη του δημάρχου, Μανόλη Μαργαρίτη, με μέλη της Ο.ΣΥ.ΜΙ.Κ.


     Αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Μικρών Κυκλαδονήσων (ΟΣΥΜΙΚ) επισκέφτηκε την Τετάρτη 4 Απριλίου το δημοτικό μέγαρο Νάξου και συναντήθηκε με το δήμαρχο, Μανόλη Μαργαρίτη, με τον οποίο είχε πολύωρη συζήτηση για θέματα που αφορούν στα μικρά νησιά του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

     Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Πασχάλης Συρίγος, μαζί με  τα μέλη του Δ.Σ., κ. Τασία Σιγάλα και κ. Ισίδωρο Νερούτσο, ανέπτυξαν τα προβλήματα, που παρουσιάζονται στα μικρά νησιά, όπως η ελλιπής ακτοπλοϊκή σύνδεση, η ιατρική και υγειονομική κάλυψη των κατοίκων, η συντήρηση των δημόσιων κτιρίων, η κατασκευή και λειτουργία των Βιολογικών Καθαρισμών, η καθαριότητα των οικισμών και άλλα γενικότερα θέματα υποδομών. Συζητήθηκαν τρόποι επίλυσης των προβλημάτων και ο δήμαρχος ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν γίνει, από πλευράς Δήμου, για όλα τα θέματα αναφοράς.
     Σαφής, επίσης, ήταν η διαπίστωση και από τα δύο μέρη ότι ο Δήμος και η Ομοσπονδία μπορούν από κοινού να προωθήσουν λύσεις στα προβλήματα και να συνεργαστούν επιτυχώς όπου κριθεί αναγκαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου