Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΦΑΝΑΡΙΩΤΙΣΣΑ



Ο Σύλλογος Μονιατών «Η Τέχνη» και ο Απεραθίτικος Πολιτιστικός Σύλλογος «Τα Φανάρια» σας προσκαλούν στην περιπατητική εκδρομή που θα πραγματοποιήσουν από κοινού την Κυριακή 1 Απριλίου 2012.  Η εκδρομή θα περιλαμβάνει το παλιό μονοπάτι που συνέδεε τα δύο χωριά, ακολουθώντας τη διαδρομή Μονή – Άρ(γ)ιος – Φαναριώτισσα – Απεράθου. 


Ώρα αναχώρησης: 9:30 το πρωί από Μονή


Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

«Ανάδειξη Υποψηφίων Βουλευτών»


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και ενότητα οι εργασίες της Εθνικής Προγραμματικής Συνδιάσκεψης και οι διαδικασίες ανάδειξης του νέου Προέδρου του Κινήματος. με την λαϊκή, μαζική, δημοκρατική διαδικασία, επανιδρύουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με την κοινωνική μας βάση, με το λαό της παράταξης.
Από την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 αρχίσαμε !
Με απόφαση του Προέδρου και του Πολιτικού Συμβουλίου συγκροτήθηκε  Εθνική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα (ΕΕΕΑ) με ευθύνη το σχεδιασμό και το συντονισμό της προεκλογικής εκστρατείας.
Η ανάδειξη των υποψηφίων βουλευτών του Κινήματος θα γίνει ως εξής:
1.       Κατάθεση υποψηφιοτήτων

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ 9.00πμ-12.00μμ



     Την Τρίτη 13 Μαρτίου η Ανοιχτή Συνέλευση πραγματοποίησε για τρίτη φορά τον εβδομαδιαίο αποκλεισμό των γκισέ στο Κέντρο Υγείας Νάξου ώστε να εξυπηρετούνται οι ασθενείς χωρίς να πληρώνουν στο δημόσιο σύστημα περίθαλψης.
Διαπιστώσαμε, λοιπόν, ότι είχε δοθεί εντολή από τη διοίκηση, σε συνεννόηση με κάποιους παρατρεχάμενους, να μην γίνονται εξετάσεις την Τρίτη, οι οποίες σημειωτέον, είναι σαφώς πιο ακριβές από το 5ευρω της εισόδου. Οι ασθενείς που προσέρχονταν με παραπεμπτικό ιατρού στα εργαστήρια λάμβαναν την απαράδεκτη για Νοσοκομείο απάντηση "εφόσον δεν γράφει επείγον, ελάτε αύριο". Έπειτα από διαμαρτυρία μας στο διοικητή, τελικά οι εξετάσεις συνέχισαν να γίνονται χωρίς να καταβάλουν αντίτιμο όσοι είχαν προσέλθει στο κέντρο υγείας.

«Άλλαξε ο παπα .... Μαvώλης και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς»

ΚΚΕ
Κομματική Οργάνωση Κυκλάδων
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
   Η πρόσφατη προσχώρηση του βουλευτή Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, κ. Γ. Παπαμανώλη, στη ΔΗΜ.ΑΡ., επιβεβαιώνει την εκτίμηση του ΚΚΕ περί συγκοινωνούντων δοχείων.
Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, η νεολαία, δεν πρέπει να παγιδευτούν με τέτοιου είδους μετακινήσεις, ενόψει και των εκλογών, γιατί αυτές δεν αποτελούν αλλαγή πολιτικής στάσης, αλλά υπηρέτηση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής από άλλο πολιτικό φορέα.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου


 θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο στις 3  Απριλίου 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα  10:00 π.μ. στην πόλη της Ρόδου και σε αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου η οποία στεγάζεται στο Περιφερειακό Μέγαρο (πρώην Νομαρχία Δωδεκανήσου),  με θέματα :


ΘΕΜΑ 1ο
Επικύρωση πρακτικών της 3ης/5-3-2012 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
ΘΕΜΑ 2ο
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Κύπρος 2007 – 2013  INTERREG»
Α Υποβολή προτάσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της 3ης Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων στο  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Κύπρος 2007 – 2013 INTERREG»
Β. Σχεδιασμός Προτάσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της Στρατηγικής Προσέγγισης του  Επιχειρησιακού  Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Κύπρος 2007 – 2013 INTERREG»
Εισηγήτρια : κ. Φτακλάκη Παρασκευή - Ελευθερία

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Γλέντι της Ο.ΝΑ.Σ.


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Ένα  μεγάλο,  γνήσιο  Ναξιώτικο  γλέντι  διοργανώνει  και  φέτος  η  Ομοσπονδία  Ναξιακών  Συλλόγων. Λίγο  πριν  φύγουμε  για  το  νησί  μας  για  Πάσχα,  θα  γλεντήσουμε  στην  Αθήνα  με  Αξώτικο  τρόπο  και  χρώμα,  όπως  έχουμε  συνηθίσει  στα  γλέντια  της  Ο.ΝΑ.Σ. 
Κυριακή  1η  Απριλίου  ώρα  1.30  το  μεσημέρι  στην  αίθουσα
ΟΜΟΡΦΗ  ΝΥΧΤΑ   (  ΘΕΟΦΙΛΟΣ  )
Ζήνωνος  5  Γαλάτσι
Με  ένα  και  πάλι  ιδιαίτερο  και  ξεχωριστό  μουσικό  πρόγραμμα  γνήσιας  Αξώτικης  μουσικής  με  ήχο  καθαρό  και  ξεκούραστο  που  επιμελήθηκε  ειδικά  και  παρουσιάζει  ο  βιολάτορας
Γιάννης    Ζευγόλης
και  το  μουσικό  σχήμα   Βοργιάδες
Το  πλούσιο  μενού  με  ναξιακά  προϊόντα  και  πολλές  γευστικές  εκπλήξεις  ( νηστίσιμο  και  πασχαλινό ),  το  κρασί,  τα  αναψυκτικά  και  ο  χορός  περιλαμβάνονται  όλα  στη  τιμή  των  20  ευρώ.
Σας  περιμένουμε  να  δώσουμε  λίγο  χρώμα  στις  μέρες  μας  και  Αξώτικη  αύρα  στη  ψυχή  μας.
ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.
     Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                           Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΜΑΪΤΟΣ                                                    ΠΕΤΡΟΣ  ΚΑΡΑΠΑΤΗΣ