Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Τοποθέτηση για τον ΦΠΑ νησιωτικών περιοχών


Δε διαφωνώ με τη λογική της νησιωτικότητας ως επιχείρημα άμεσης αντιμετώπισης της  αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, αλλά θεωρώ ότι αυτή μόνο η πρόταση δεν αρκεί ούτε λύνει προβλήματα στη σημερινή κατάσταση με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για τον εργαζόμενο τους μικρομεσαίους επαγγελματίες τους αγρότες όπως αναφέραμε εισηγητικά και στη συζήτηση του 2ου θέματος για να μην τα επαναλαμβάνω.
Είναι ανάγκη η πρόταση να περιλαμβάνει τα εξής:
Κατάργηση του ΦΠΑ:
                    στα είδη διατροφής

Τοποθέτηση στη συνεδρίαση του ΔΣ στις 18-11-2011 στο 2ο θέμα: «Λήψη απόφασης σχετικά με την είσπραξη από την Δ.Ε.Η. Α.Ε. του ειδικού τέλους έκτακτης εισφοράς Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. σύμφωνα με τον Ν. 4021/2011.»


 
κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι,
ακούγονται εδώ διάφορα πράγματα, η βασική κατεύθυνση απ’ ότι βλέπω είναι το νομικό πλαίσιο που υπάρχει, και δεν είναι τυχαία η τοποθέτηση του κ. δημάρχου ότι θα κάνουμε βέβαια ό,τι μπορούμε αλλά υπάρχει βέβαια και ο νόμος ή που χαρακτηρίζει σαν «λεονταρισμούς» που πιθανόν, όπως λέει, να κρύβουν πίσω «λαϊκισμούς- λαϊκίστικη πολιτική» τις απόψεις άλλων φορέων είτε πολιτικών είτε φορέων απλών για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί το ζήτημα που συζητάμε.

Μιλάτε για μια νομικίστικη αντιμετώπιση. Ποια νομική αντιμετώπιση, αλήθεια;

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με την κα Φώφη Γεννηματά, επαφές στο ΥΠΕΚΑ και το υπ. Περιφερειακής Ανάπτυξης



Με την αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, ο οποίος έθεσε ζητήματα που αφορούν στην ομαλή λειτουργία του θεσμού, τις αλλαγές και διορθώσεις που απαιτείται να γίνουν, κάνοντας ειδική αναφορά στις ιδιαιτερότητες της νησιωτικής μας Περιφέρειας.

Ο κ. Μαχαιρίδης ανέλυσε τις θέσεις και τις προτάσεις του στην υπουργό, παραδίδοντάς της ταυτόχρονα σχετικό υπόμνημα στο οποίο συμπυκνώνονται τα αιτήματα και οι προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν, τονίζοντας ότι:

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διαψεύδει τα όσα διαδίδονται περί παραχώρησης του νερού της Νάξου στην ΕΥΔΑΠ.

     Μετά τα όσα ψευδώς διαδίδουν συγκεκριμένες πολιτικές και παραπολιτικές ομάδες, που εδράζουν στη Νάξο, περί παραχώρησης του νερού του νησιού στην ΕΥΔΑΠ από το Δήμο, οφείλουμε και επισήμως να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, προκειμένου ο κάθε δημότης να είναι ενημερωμένος σωστά και να αξιολογεί χωρίς κραυγαλέες σειρήνες τις αποφάσεις και τις δράσεις του Δήμου.
     Διαψεύδουμε κατηγορηματικώς τα όσα διασπείρονται περί συμφωνίας του Δήμου  με την ΕΥΔΑΠ, σχετικά με την παραχώρηση των υδάτινων  πόρων του νησιού, τα οποία μόνο σκοπό έχουν την παραπληροφόρηση των δημοτών και την ικανοποίηση των μικροπολιτικών ενστίκτων των διαστρεβλωτών της αλήθειας.

Σκηνικό τρομοκρατίας στήνουν δυναμιτιστές στις νότιες Κυκλάδες: Δολιοφθορές και απειλές προς αλιείς Επικίνδυνες καταστάσεις από την ολιγωρία των αρχών

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στις νότιες Κυκλάδες, με επίκεντρο τα Κουφονήσια, από τη συνεχιζόμενη παράνομη αλιευτική δραστηριότητα δυναμιτιστών και πεζοτρατών. Οι απειλές εναντίον όσων τολμούν να διαμαρτυρηθούν έχουν μετατραπεί, τις τελευταίες μέρες, σε δολιοφθορές στα αλιευτικά εργαλεία ψαράδων που αλιεύουν νόμιμα.

Πρόσκληση στην Συνέντευξη Τύπου για την έναρξη του προγράμματος «Έξυπνα Δίκτυα σε 5 νησιά του Αιγαίου»

Θα ήθελα να σας προσκαλέσω στην Συνέντευξη Τύπου και την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος «Έξυπνα Δίκτυα σε 5 νησιά του Αιγαίου» που θα γίνει με την παρουσία του Αντιπροέδρου  της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Πλούταρχου Σακελλάρη.
Η εκδήλωση που διοργανώνεται από το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων Αιγαίου ΔΑΦΝΗ  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 10:00 στην ΚΕΔΚΕ, Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8, Αθήνα.

Ολοκλήρωση του Εκπαιδευτικού Κύκλου Β’ Εξαμήνου 2011 από το Επιμελητήριο Κυκλάδων

Ολοκληρώθηκε στο πρώτο 10ήμερο του Νοέμβρη ο Εκπαιδευτικός Κύκλος Β’ Εξαμήνου 2011, που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κυκλάδων στα 8 νησιά όπου διατηρεί γραφεία (Άνδρο, Θήρα, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σύρο και Τήνο).

Ο δεύτερος αυτός Εκπαιδευτικός Κύκλος περιλάμβανε επτά (7) σεμινάρια, τα  θέματα των οποίων επιλέχθηκαν προσεκτικά με γνώμονα τόσο τις ανάγκες της αγοράς, όσο και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των επιχειρηματιών των νησιών, όπως αυτές καταγράφονται συνεχώς από το Επιμελητήριο. Οι επτά (7) θεματικές ενότητες ήταν οι εξής:

Απόφαση του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κορωνίδας για το χαράτσι


Επικοινωνία Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη με Υπουργούς Ρέππα & Σκανδαλίδη

Για θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης συζήτησαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης και ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Ρέππα. Ο Περιφερειάρχης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό δεσμεύτηκε ότι θα στείλει του στείλει άμεσα τις προτάσεις του για το επιτελικό κράτος.
Επίσης ο κ. Μαχαιρίδης είχε επικοινωνία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη αναφορικά με την πορεία των έργων λιμνοδεξαμενής Λέρου και των φραγμάτων Λύρου-Καρπάθου και Κρητηνίας.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ


Συμμετέχοντας στο κίνημα πολλών δημοτικών αρχών, εργατικών κέντρων, κοινωνικών φορέων, επιτροπών γειτονιάς και απλών πολιτών ενάντια στο καταχρηστικό, παράνομο και αντισυνταγματικό χαράτσι (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε) που επιβάλλει η κυβέρνηση του μνημονίου στον ελληνικό λαό, κατέθεσα στο Δήμο Μήλου αντίγραφο απόδειξης πληρωμής της ΔΕΗ (μαζί με ΕΡΤ και Δημοτικά Τέλη) για το κατά 50% ιδιοκτησίας μου σπίτι στον Αδάμαντα Μήλου, υλοποιώντας την απόφαση του Δήμου για συλλογή των σχετικών αποδεικτικών και την ομαδική προσφυγή των πολιτών.

Συνάντηση Περιφερειάρχη με αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών

 
Με την αναπληρώτρια Υπουργό Εσωτερικών, Φώφη Γεννηματά, θα συναντηθεί αύριο στις 10.00, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης.
 Αντικείμενο της συνάντησης είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και αφορούν στην υποστελέχωση των υπηρεσιών, το μέλλον των Περιφερειακών Ενοτήτων (πρώην Επαρχεία), το ενιαίο βαθμολόγιο – μισθολόγιο, καθώς επίσης και την κάλυψη των δαπανών μετακίνησης των αιρετών και των υπαλλήλων της Περιφέρειας για τις ανάγκες των υπηρεσιών.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΡΕΥΜΑ

                                             
  Η Ανοιχτή Γραμματεία της Δημοτικής Κίνησης  ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/11/2011, καταδικάζει τον βίαιο , εκβιαστικό, προσβλητικό και απάνθρωπο τρόπο είσπραξης ακόμα ενός φόρου με την μορφή χαρατσιού στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Το μέτρο πλήττει κατάφορα τον σεβασμό και την αξία του κάθε πολίτη, προσβάλλει τη αξιοπρέπειά του, ασκεί ψυχολογική, σωματική και οικονομική βία, ιδιαίτερα στους ασθενέστερους, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το τοκογλυφικό χρέος  «του βαρελιού δίχως πάτο», το χρέος για το οποίο μόνον οι πολίτες δεν ευθύνονται.

Επέτειος Πολυτεχνείου: Χρέος όλων μας να εξασφαλίσουμε στη νέα γενιά ένα βιώσιμο μέλλον.


38 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, εξέγερση που οδήγησε στην πτώση της χούντας και στη Μεταπολίτευση, και ενώ ο ιστορικός αυτός κύκλος έκλεισε, η χώρα μας εξακολουθεί να ψάχνει το δρόμο της για ένα μέλλον με αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και βιωσιμότητα.

Τα συνθήματα του Πολυτεχνείου είναι σα να ακούστηκαν μόλις χθες, αφού οι πολίτες υποφέρουν από ένα μοντέλο που χρεοκόπησε και καταρρέει αλλά δεν εννοεί να εγκαταλείψει την πολιτική  σκηνή. Ένα μοντέλο φαυλότητας, κομματισμού, αναξιοκρατίας και λανθασμένων επιλογών.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Aνακοίνωση της Ανοιχτής Συνέλευσης Νάξου

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων το θέμα των ληστρικών φόρων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. 
 
Ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σαν ελάχιστη κίνηση κατανόησης των προβλημάτων των κατοίκων των νησιών να υποστηρίξει την άρνηση πληρωμών και να συστήσει γραφείο εξυπηρέτησης και ενημέρωσης των πολιτών παράσχοντάς τους τουλάχιστον τη νομική βοήθεια σε τυχόν αντιδικία με τη ΔΕΗ.

Ψήφισμα κατοίκων και φορέων της Κωμιακής

 Σήμερα 15-11-2011 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κορωνίδας, συγκεντρώθηκαν κάτοικοι και μέλη φορέων του Τοπικού Διαμερίσματος Κορωνίδας, με θέμα την οργάνωση πάλης ενάντια στο χαράτσι που επιβάλλεται μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.
 Μετά από εκτενή συζήτηση αποφασίσαμε τα εξής:
Ένα κοινωνικό αγαθό όπως η ηλεκτροδότηση των νοικοκυριών, δεν μπορεί να συνδυάζεται με την επιβολή άδικων και βάρβαρων μέτρων.
Κρίνουμε άδικο και απαράδεκτο το μέτρο και δεν δεχόμαστε η ΔΕΗ να λειτουργεί σαν φοροεισπρακτικός μηχανισμός.

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Γιορτή της ρακής στη Μονή


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μονιατών “Η ΤΕΧΝΗ” σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων διοργανώνουν την
ετήσια γιορτή της Ρακής.

την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 
μετά τις 13:00
στην πλατεία της Μονής!


Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Μια μέρα εμφανίστηκε σε ένα χωριό ένας άνδρας με γραβάτα. Ανέβηκε σε ένα παγκάκι και φώναξε σε όλο τον τοπικό πληθυσμό ότι θα αγόραζε όλα τα γαϊδούρια που θα του πήγαιναν, έναντι 100 ευρώ και μάλιστα μετρητά.
Οι ντόπιοι το βρήκαν λίγο περίεργο, αλλά η τιμή ήταν πολύ καλή και όσοι προχώρησαν στην πώληση γύρισαν σπίτι με το τσαντάκι γεμάτο και το χαμόγελο στα χείλη.
Ο άνδρας με τη γραβάτα επέστρεψε την επόμενη μέρα και πρόσφερε 150 ευρώ για κάθε απούλητο γάιδαρο, κι έτσι οι περισσότεροι κάτοικοι
πούλησαν τα ζώα τους. Τις επόμενες ημέρες προσέφερε 300 ευρώ για όσα ελάχιστα ζώα ήταν ακόμα απούλητα με αποτέλεσμα και οι τελευταίοι αμετανόητοι να πουλήσουν τα γαϊδούρια τους.

To Blue Star Delos πραγματοποίησε σήμερα το πρώτο του ταξίδι




Οι εργασίες  BLUE STAR DELOS, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία. Το νέο πλοίο δρομολογήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2011 στη γραμμή των Κυκλάδων (Πειραιά-Πάρο-Νάξο- Ίο-Σαντορίνη) και αναπτύσσει ταχύτητα 26 ναυτικών μιλίων με μεταφορική ικανότητα 2.400 επιβατών και 427 Ι.Χ. αυτοκινήτων ή 57 10μετρων φορτηγών και 148 Ι.Χ.

Μάθημα επενδύσεων για τον Απόστολο Γκλέτσο (και λοιπούς Δημάρχους)


Το ότι πάμε για εξαιρετικά δύσκολες περίεργες και πρωτόγνωρες, μου λένε ότι έχει αρχίσει να γίνεται κατανοητό και στο νησί. Και επειδή ο πνιγμένος από τα μαλλιά του δεν μπορεί να πιαστεί, και επειδή μερικοί από εσάς φαντάζεστε δουλειές και πλούτη από αιολικά, νομίζω ότι το αυτό το μάθημα (που έγινε για τον Απόστολο Γκλέτσο Δήμαρχο Στυλίδας) μπορεί να είναι επίκαιρο -- αν και τέλειωσαν για την ώρα οι διαβουλεύσεις:

"Δήμαρχε, είσαι λίγο καινούργιος στις επενδύσεις, να σου κάνω ένα γρήγορο μάθημα.
Επένδυση είναι όταν βάζει κάποιος λεφτά, φτιάχνει κάτι (μόνος του ή με εργάτες που προσλαμβάνει και πληρώνει) και το πουλάει σε πελάτες που το θέλουν. Σε μια επένδυση, (πχ, ένα παγωτατζίδικο) κερδίζουν 1) οι πελάτες, που αγοράζουν κάτι που θέλουν να αγοράσουν (ωραίο το παγωτό), 2) οι εργάτες που βρήκαν απασχόληση, 3) οι κτηνοτρόφοι που πουλάνε γάλα, 4) η βιομηχανία ζάχαρης που πουλάει ζάχαρη (αν και εμείς την εισάγουμε) 4) ο Δήμος που εισπράττει τέλη, 5) το Κράτος που εισπράττει φόρους, 6) η Τράπεζα που εισπράττει τόκους και 7) φυσικά, ο επενδυτής που κερδίζει Όλοι κερδίζουν, Απόστολε, αλλά δώσε βάση, κερδίζουν επειδή θέλουμε και αγοράζουμε και απολαμβάνουμε το παγωτό.

Απλήρωτοι παραμένουν από την αρχή της σχολικής χρονιάς οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί.

 Ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη προς την Υπουργό Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων
 Για άλλη μια ακαδημαϊκή  χρονιά το Υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων αδιαφορεί για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που παραμένουν απλήρωτοι από την αρχή της σχολικής χρονιάς. Στην πλειονότητα τους οι εκπαιδευτικοί αυτοί αναγκάζονται να μετακομίσουν μακριά από τον τόπο μόνιμης διαμονής τους για να υπηρετήσουν τη θέση τους στην εκπαίδευση.

38 χρόνια, απ’ το Νοέμβρη του ’73. Διδασκόμαστε και βγάζουμε συμπεράσματα.


Η Τοπική Γραμματεία Νάξου του ΠΑΜΕ με την ευκαιρία της επετείου του Πολυτεχνείου χαιρετίζει την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία του νησιού μας και ολόκληρης της χώρας μας.

Το Πολυτεχνείο δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία.
Η ηρωική στάση εργατών και εργατριών, νέων αγοριών και κοριτσιών στα στρατοδικεία, στις φυλακές, η αλύγιστη στάση στα βασανιστήρια, οι εξορίες ήταν το λίπασμα που γιγάντωσε την αντίσταση του λαού και της νεολαίας και οδήγησε στην ανατροπή της αμερικανόπνευστης χούντας.
Στο Πολυτεχνείο το 1973 ισχυρή και καθοριστική ήταν η συμμετοχή εργατών με πρωτοπορία τους οικοδόμους και τους εργαζόμενους νυχτερινούς μαθητές.
 Η παλλαϊκή κινητοποίηση στο Πολυτεχνείο απέδειξε πως κανένας αντιδραστικός μηχανισμός όσο και αν εμφανίζεται παντοδύναμος και αιώνιος, δεν μπορεί να αναμετρηθεί με την υπεροχή, τη γιγαντιαία δύναμη του οργανωμένου και ταξικά προσανατολισμένου εργατικού – λαϊκού κινήματος.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


 στο Δημοτικό Κατάστημα  στις 18 Νοεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα: 19.00 μ.μ.  με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

1.      Επιχορήγηση: α) αθλητικών σωματείων και β) πολιτιστικών συλλόγων.
2.      Λήψη απόφασης σχετικά με την είσπραξη από την Δ.Ε.Η. Α.Ε. του ειδικού τέλους έκτακτης εισφοράς Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. σύμφωνα με τον Ν. 4021/2011.
3.      Λήψη απόφασης για Φ.Π.Α. νησιωτικών περιοχών κατόπιν αιτήματος εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Νάξου.
4.      Έγκριση μελέτης του έργου: «Αντικατάσταση κουφωμάτων και στεγάνωσης δώματος Γυμνασίου Σκαδού»- Αναμόρφωση προϋπολογισμού.

Το λυκαυγές μιας νέας εποχής


Ο πρώτος στίχος από το ποιηματάκι των παιδικών μας χρόνων «που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό» ήρθε πολλές φορές στη σκέψη μου τις τελευταίες μέρες. Η πατρίδα μας, σαν ένα μικρό καρυδότσουφλο στο κέντρο ενός τεράστιου κυκλώνα έδινε την μάχη της ύπαρξής της με μοναδικό της όπλο την ελπίδα, ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα επικρατήσει η λογική, η σωφροσύνη και η σύνεση. Η σύγχρονη ιστορία μας δυστυχώς δεν ήταν σύμμαχός μας. Στο σύνολό τους σχεδόν οι προηγούμενες εθνικές κρίσεις (1897,1920,1932,1945,1967) είχαν καταλήξει σε εθνικές τραγωδίες. Το εθνικό σύνδρομο της αυτοκαταστροφής έμοιαζε να επιβάλλεται και η «λογική της παράνοιας» να κυριαρχεί παντού.

Ευχαριστίες του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. ευχαριστεί ολόθερμα τους Ναξίωτες της Αττικής που βρέθηκαν το Σάββατο 12.11.2011 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Βούλας και στήριξαν  με την παρουσία τους την ομάδα μας στην αναμέτρηση με τη Θέτιδα, δημιουργώντας μια πραγματικά ζεστή ατμόσφαιρα αν και μακριά από το Νησί. Ελπίζουμε και προσδοκούμε ο Ναξιακός φίλαθλος κόσμος της Αττικής να εξακολουθήσει να αποτελεί τον έβδομο παίκτη στην ιστορική προσπάθεια της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία βόλλεϋ γυναικών σε όλους τους αγώνες που θα δώσει στην Αττική και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 02.12.2011 στην αναμέτρηση με τη Φιλία στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης για την 4η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος.
Θερμές Ευχαριστίες,
Για το Δ.Σ.