Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Έκδοση τουριστικού - επαγγελματικού οδηγού από τον Πανναξιακό


 Σε συμφωνία κατέληξε η πρόταση του Ναξιώτη διαφημιστή Δημήτρη Καρούση στον Πανναξιακό για την έκδοση του τουριστικού-επαγγελματικού οδηγού της Νάξου.
Ο κ. Καρούσης σε συνάντηση που είχε το Σάββατο 18 Ιουνίου με τον πρόεδρο Βασίλη Φλεριανό και μέλη του Δ.Σ. του ομίλου συζήτησαν τις λεπτομέρειες για την έκδοση του οδηγού και έσφιξαν τα χέρια.

Ο Τουριστικός-Επαγγελματικός οδηγός της Νάξου δίνει την ευκαιρία στους επιχειρηματίες του νησιού να διαφημιστούν σε όλες τις εκθέσεις του εσωτερικού αλλά και σε κάθε γωνιά της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων αφού θα κυκλοφορήσει σε 10.000 αντίτυπα και θα διανέμεται δωρεάν  κάνοντας αισθητή την παρουσία της Νάξου στις εκθέσεις FILOXENIA,ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ,ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ,ΜΕΤΡΟ,ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ κ.λ.π αλλά και σε τοπικό επίπεδο, θα είναι το πιο χρήσιμο «εργαλείο» για τους κατοίκους της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

Τα χρήματα από τις εισπράξεις του οδηγού θα διατεθούν για την ποδοσφαιρική ομάδα του Πανναξιακού ώστε να στηριχθεί η παρουσία της στην Δ Εθνική Κατηγορία αλλά και στα τμήματα του Στίβου που αποτελούν προτεραιότητα για το σωματείο.

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟ ευχαριστεί θερμά το διαφημιστή Δημήτρη Καρούση για την ευγενική προσφορά του στο σωματείο και ΚΑΛΕΙ τους επαγγελματίες του νησιού να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία που θα αποδώσει τα μέγιστα στις επιχειρήσεις τους.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:22850 22945 και 693 99 49 200

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου