Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Στον δεύτερο όμιλο της Α2 θα συμμετέχει την νέα σεζόν η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ, σε περίπτωση που η διοίκηση δεν επιθυμεί να κάνει χρήση του κανονισμού της Wild Card και να ανέβει απ ευθείας στην Α1.

Μετά από την έγκριση της πρόταση της ΚΕΠ το πρωτάθλημα 2011-2012 της Α2 γυναικών να γίνει με τρεις ομίλους. Ο πρώτος όμιλος με 9 ομάδες (έξι από την Αττική και τρεις από Κρήτη). Ο δεύτερος, στον οποίο θα συμμετέχει και ο Πανναξιακός, με 9 ομάδες (τέσσερις από την Αττική, μία από τη Νάξο, δύο από την Πάτρα και δύο από τη Λάρισα). Ο τρίτος όμιλος με 10 ομάδες (πέντε από τη Θεσσαλονίκη, δύο από τη Δράμα, μία από Γιάννινα, Γιαννιτσά και Ελασσόνα).
Την άνοδο στην Α1 θα λάβουν οι ομάδες που θα κατακτήσουν την 1η θέση σε κάθε έναν από τους τρεις ομίλους, υποβιβάζονται οι ομάδες που θα........ καταλάβουν τις δύο τελευταίες θέσεις σε κάθε έναν από τους τρεις ομίλους και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία θα καταλάβουν οι 10 πρωταθλήτριες ομάδες κάθε τοπικού – περιφερειακού πρωταθλήματος και η νικήτρια του τουρνουά των δευτεραθλητριών ομάδων από τις Ενώσεις – Περιφέρειες που έχουν διαβάθμιση κατηγοριών. Σύνολο ομάδων 2012-2013: έως 33 ομάδες
Παράλληλα, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. το πρωτάθλημα της Α1 από την περίοδο 2012-2013 και μετά θα διεξάγεται με τη συμμετοχή 12 ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι από το γκρουπ 8-14 θα υποβιβαστούν οι πέντε τελευταίες ομάδες και θα προβιβαστούν από την Α2 τρεις ομάδες, δηλαδή οι πρωταθλητές των τριών ομίλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου