Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

Συμπαράσταση στον αγώνα των τοπικών φορέων της Μυκόνου για να δοθεί λύση στο θέμα των σκουπιδιών

Στη Μύκονο βρέθηκε την Κυριακή 19/6 ο Νίκος Συρμαλένιος επικεφαλής της παράταξης μας και περιφερειακός σύμβουλος. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, επισκέφθηκε το στέκι των είκοσι (20) τοπικών φορέων του νησιού που βρίσκονται σε κινητοποιήση για να σταματήσει το χάλι της ανάφλεξης στο ΧΑΔΑ και για να υπάρξει καθαρή Μύκονος με ανακύκλωση, ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων και σωστή λειτουργία του ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ.
Ο Νίκος Συρμαλένιος δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της παράταξης μας στο αίτημα των φορέων και των κατοίκων της Μυκόνου που με συλλογή υπογραφών, διαβήματα και διαμαρτυρίες, προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν τη δημοτική αρχή και όλους τους αρμόδιους για την άμεση αντιμετώπιση και λύση του προβλήματος.
Είναι αυτονόητο ότι, οι “ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ”, θα προωθήσουν το αίτημα στο περιφερειακό συμβούλιο - όπως έχουν κάνει ήδη - ζητώντας εδώ και ένα μήνα από την Περιφερειακή Αρχή με Επερώτηση, να πάρει θέση, εφόσον στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας εμπίπτει ο περιφερειακός σχεδιασμός καθώς και ζητήματα χωροθέτησης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου