Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

Η 48ωρη απεργία να δώσει εκκωφαντική απάντησηΜετά από ενάμιση χρόνο ανηλεούς επίθεσης σε λαϊκά εισοδήματα - κατακτήσεις, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «κλείδωσε» με την τρόικα το επικαιροποιημένο πλαίσιο τσακίσματος των εργαζομένων
·          Το "μεσοπρόθεσμο" φέρνει μέτρα εξαθλίωσης και εξόντωσης των ασφαλιστικών - εργασιακών κατακτήσεων και ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου.
·         Επιταχύνει την πτώχευση του λαού για να περιορίσει τις ζημιές για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά μονοπώλια.
·         Ο πόλεμος κατά των μισθωτών, των αυτοαπασχολουμένων, των νέων και των γυναικών κλιμακώνεται.

·         Τώρα είναι ώρα ευθύνης και κοινής δράσης. Η επιτυχία της 48ωρης απεργίας είναι χρέος και καθήκον όλων. Πρέπει να δώσει εκκωφαντική απάντηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ισχυρό πλήγμα στην πλουτοκρατία και τα κόμματά της.
·         Ο αγώνας για να σωθεί ο λαός από τα μονοπώλια, την κρίση τους, θέλει θυσίες, οργάνωση στα συνδικάτα, ριζική αλλαγή του συσχετισμού των δυνάμεων σε βάρος των κομμάτων της πλουτοκρατίας.
·          Οι αυταπάτες ότι υπάρχει λύση για το λαό χωρίς ριζικές αλλαγές και αποφασιστική σύγκρουση με την πλουτοκρατία, την ΕΕ, είναι σήμερα επικίνδυνες και πρέπει να παραμεριστούν.
·         Τώρα χρειάζεται συμπόρευση με το ΚΚΕ για να γίνει ισχυρός ο λαός στην πάλη για λαϊκή εξουσία και αποδέσμευση από την ΕΕ.
ΝΑΞΟΣ, 24 –ΙΟΥΝΗ-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου