Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Ευχαριστίες από το Σύλλογο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


Ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης  Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία», αισθάνεται την ανάγκη την τιμή και την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια , όλους τους επαγγελματίες εκείνους που τόσο απλόχερα προσέφεραν πλήθος γευμάτων σε όλη την ομάδα  της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» της κ. Ελένης Μενεγάκη.   Το τηλεοπτικό συνεργείο, το οποίο αριθμούσε περίπου 70 άτομα (με τους καλεσμένους), έφυγε από το νησί μας με τις καλύτερες εντυπώσεις φιλοξενίας.

      Οι επαγγελματίες της Εστίασης του νησιού μας απέδειξαν για μία φορά ακόμη ότι αποτελούν τον σημαντικότερο μοχλό της Τουριστικής Οικονομίας. Οι συχνές επισημάνσεις όλων, τόσο εντός της εκπομπής – δημόσια αλλά και εκτός σε όλες τους τις αναφορές μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το φαγητό αποδεικνύουν περίτρανα την τεράστια δυναμική των Ναξιακών προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών των επαγγελματιών της Εστίασης. 
Ειδικότερα λοιπόν:
·        «ΜΕΖΕ-ΜΕΖΕ» : των  αδελφών Σορώκου.
·        «ΝΤΕΟΥΝΤΑΣ-ΚΙΒΩΤΟΣ» των αδελφών Πρωτονοταρίου.
·        «ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ» Βασίλη Φλεριανού.
·        «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» αδελφών Γιαννάκη.
·        «ΣΠΙΤΙΚΟ» Γιώργου Βαθρακοκοίλη.
·        «ΡΑΝΤΕΒΟΥ CATERING» Υιων Ευαγ.  Παπαδόπουλου
·        «ΣΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» Ειρήνης Μαιτού.
·        «ΝΙΣΣΑΚΙ» Υιων Ανδρέα Παπαδόπουλου.
·        «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ»  (ΠΛΑΚΑ) αδελφών Καραμανή.
·        «ΓΟΡΓΟΝΑ-ΜΗΤΣΑΚΑΣ» Δημήτρη Καπρή
·        «ΦΑΡΟΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ» Χίου Νικόλα.
·        «WAFFLES HOUSE» Κωνσταντίνου-Χονδοματίδη
Επίσης το caféé “BOSSA NOVA  καθώς και το “CREAM & COFFEE” που επωμίστηκαν όλη την αναστάτωση των γυρισμάτων μία ολόκληρη εβδομάδα. Τέλος την ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΑΞΟΥ καθώς και τα τυροκομεία: ΑΔΕΛΦΩΝ ΠΙΤΤΑΡΑ & ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ.
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας οι οποίοι για άλλη μια φορά διαφήμισαν το νησί μας με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου