Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, Γ. ΒΡΟΥΤΣΗ


Ο Βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης θα πραγματοποιήσει σειρά προγραμματισμένων επισκέψεων από την Παρασκευή 13/1 έως και το Σάββατο 4/2 στα ακόλουθα νησιά των Κυκλάδων:

•    Σύρος, Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012. Παρέστη στην κοπή της Βασιλόπιτας της Ν.Δ. Σύρου που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης. Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης ως κεντρικός ομιλητής ο Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. και Βουλευτής Αχαΐας, κ. Νίκος Νικολόπουλος.



•    Σύρος, Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012. Ο Βουλευτής συμμετείχε, με στελέχη της Ν.Δ. στη διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟΔΕ Κυκλάδων.  

•    Νάξος, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012, ο κ. Βρούτσης θα πραγματοποιήσει σειρά επισκέψεων σε χωριά του νησιού, μαζί με τον Γραμματέα Προγράμματος της Ν.Δ. και Βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.

•    Νάξος, Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στον Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικο και στη συνέχεια στο Δήμαρχο Νάξου κ. Μ. Μαργαρίτη. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Νάξου, με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα Προγράμματος της Ν.Δ. και Βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού κ. Κώστας Τσιμάρας και ο Περιφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Παντάκης.

•    Πάρος, Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στην εκδήλωση που διοργανώνουν στη Νάουσα οι τοπικοί σύλλογοι Α.Μ.Ε.Α.Ι. Πάρου, ενώ στη συνέχεια ο κ. Βρούτσης θα παραστεί και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Πάρου. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.

•    Σαντορίνη, Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012. Ο Βουλευτής θα παραστεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Σαντορίνης. Στην εκδήλωση επίσης θα συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής ο Τομεάρχης Εμπορικής Ναυτιλίας της Ν.Δ. και Βουλευτής Ν. Λασιθίου, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

•    Μύκονος, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012. Ο κ. Βρούτσης θα παραστεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Μυκόνου. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ως κεντρικός ομιλητής ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και Βουλευτής Ν. Ευβοίας, κ. Κώστας Μαρκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου