Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο ΝΑΞΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ          
Εργάτες , υπάλληλοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, νέοι και νέες,
σήμερα Τρίτη 20 Μάρτη  η Βουλή συζητάει τη δανειακή σύμβαση – λαιμητόμο που υποθηκεύει τη ζωή του λαού για πάνω από 30 χρόνια.
            Η σύμβαση αυτή έχει τις υπογραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης , του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, εκπροσώπων της ελληνικής πλουτοκρατίας και αλλά και άλλων κομμάτων που ενώ καμώνονται ότι είναι ενάντια στα «μνημόνια» στηρίζουν την πολιτική που τα γεννάει. . Η ΕΕ, η συγκυβέρνηση και άλλοι παρατρεχάμενοι, το βάρβαρο και απάνθρωπο σύστημα προσπαθούν να σώσουν, βάζοντας το πιστόλι στον κρόταφο του λαού.

Γυρνάνε στο μεσαίωνα την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα για τα κέρδη του κεφαλαίου, για τη σωτηρία των μηχανισμών της λειτουργίας του.
Φορτώνουν στο λαό απίστευτα βάσανα και φτώχεια, καταδικάζουν τα παιδιά των εργαζομένων στην ανεργία ή να δουλεύουν με 400 €. Όλα για τη σωτηρία του κεφαλαίου.
Με την καθημερινή τους προπαγάνδα, τους εκβιασμούς και τον αποκλεισμό της δράσης και της πρότασης του ΚΚΕ  προσπαθούν να σας πείσουν ότι η πολιτική τους είναι μονόδρομος και να σας κάνουν να συναινέσετε και να «επιλέξετε» τη σφαγή σας.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!
Η μοναδική ρεαλιστική πρόταση διεξόδου από την κρίση, η πρόταση του ΚΚΕ
 Με εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ και στη δύναμη της λαϊκής πάλης μπορούμε να ανατρέψουμε τα αντιλαϊκά σχέδια και να χαράξουμε το μέλλον προς όφελος των εργαζομένων.
Κλείστε τ’ αυτιά σας στους διάφορους «σωτήρες» που δήθεν τώρα θυμήθηκαν το λαό, όταν επί χρόνια εφάρμοζαν την πολιτική που τον τσακίζει. Κλείστε τ’ αυτιά σε όσους πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ και ταυτόχρονα υπόσχονται στο λαό λύσεις σε όφελός του.
            Εμπρός τώρα με το ΚΚΕ! Στους καθημερινούς αγώνες και στις εκλογές. Να παρεμποδίσουμε την καταστροφή του λαού, με οδηγό και προοπτική την ανατροπή της εξουσίας - δικτατορίας των μονοπωλίων.
Λαός κυρίαρχος είναι ο λαός κάτοχος του πλούτου που παράγει.
Έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση, μονομερής διαγραφή του χρέους, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων με λαϊκή εξουσία.
ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου