Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Συναντήσεις Περιφερειάρχη με τον Έλληνα πρέσβη στη Μόσχα και τουριστικούς παράγοντες

Συνέντευξη για τη σημασία της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιούν στη Μόσχα έδωσαν σήμερα (Τετάρτη) στη μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα «Πράβδα» ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κώστα Χρυσοχοΐδη, τον πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Κώστα Γεωργιάδη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Γιώργο Ματσίγκο.


Σήμερα, τελευταία ημέρα της επίσκεψης, συναντήθηκαν το πρωί με τον Έλληνα πρέσβη στη Μόσχα κ. Μιχαήλ Σπινέλλη και αργά το μεσημέρι με τον πρόεδρο του Κεντρικού Συμβουλίου Τουρισμού, κ. V.G. Pugiyev.


ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Αύριο το απόγευμα η αντιπροσωπεία από τη Ρόδο επιστρέφει στο νησί, και την Παρασκευή (9/9) στις 11 το πρωί θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια, όπου θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των επαφών που είχαν στη Μόσχα.

«Περιφέρεια και φορείς είμαστε σαν μια γροθιά και ανοίγουμε πόρτες, ώστε να κερδίσουμε το στοίχημα με τις νέες αγορές και να πετύχουμε παράλληλα το στόχο για χειμερινό τουρισμό», δήλωσε σήμερα από τη Ρωσική πρωτεύουσα ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης, που για μία ακόμα φορά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άριστη συνεργασία με τις παραγωγικές τάξεις της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου