Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας απέστειλε σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2011 την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο του ΟΤΕ για την ικανοποίηση του αιτήματός του, που πραγματοποιήθηκε με προηγούμενη επιστολή του, και στην οποία ο Βουλευτής ζητούσε την διατήρηση της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων του ΟΤΕ στα νησιά των Κυκλάδων.


Η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριε πρόεδρε,
Επιθυμώ να εκφράσω προσωπικά σε εσάς, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού, τις προσωπικές μου ευχαριστίες για την θετική αντιμετώπιση του αιτήματος της διατήρησης σε λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων του ΟΤΕ στα νησιά των Κυκλάδων.
Με την βεβαιότητα ότι διερμηνεύω τα συναισθήματα όλων των Κυκλαδιτών σας διαβεβαιώ ότι, η απόφαση σας θα λειτουργήσει προς όφελος του οργανισμού και θα αναγνωριστεί ως πράξη ευαισθησίας και κατανόησης, από μέρους σας, των ιδιαίτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο νησιωτικός χώρος.

Λυτρωτική επίσης υπήρξε η απόφαση σας για τους εργαζόμενους στα καταστήματα του ΟΤΕ των Κυκλάδων, οι όποιοι απαλλαγμένοι πλέον από την αβεβαιότητα και το άγχος της υποχρεωτικής μετακίνησης, θα συνεχίσουν να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πελάτες του ΟΤΕ, ντόπιους και επισκέπτες.
Δεχτείτε τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες και τα θερμά μου συγχαρητήρια για το πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας που επιδεικνύετε.


Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Ρήγας
Βουλευτής Κυκλάδων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου