Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στη Νάξο

Για πρώτη φορά φέτος η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής θα πραγματοποιηθεί και στο νησί μας τη Νάξο.
Οι εκδηλώσεις του δικτύου της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής αποσκοπούν στο να προσφέρουν την ευκαιρία σε όλα τα είδη μουσικής να ακουστούν με ίσες ευκαιρίες στο ευρύ κοινό και να ενώσουν καταξιωμένους επαγγελματίες, φιλόδοξους ερασιτέχνες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική στιγμή: την Γιορτή της Μουσικής.
Παρόλο που η Γιορτή διοργανώνεται για πρώτη φορά στο νησί μας έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε σημαντικούς καλλιτέχνες, μπάντες από άλλες πόλεις, τοπικούς καλλιτέχνες και ανερχόμενους νέους μουσικούς, επαγγελματίες και ερασιτέχνες που αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο φάσμα της Μουσικής.
Θα παρουσιάσουν ένα ζωντανό πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, ικανό να καλύψει όλες τις μουσικές προτιμήσεις και ποιοτικά άρτιο. Το κοινό της Νάξου αλλά και οι επισκέπτες της θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν ζωντανά, αρκετά απ' αυτά ίσως και για πρώτη φορά, μουσικά είδη όπως: Ροκ, Παραδοσιακή Έντεχνη, Χιπ Χοπ, Εναλλακτική Τζαζ, Ρέγκε, Κρητική Μουσική, μέχρι Γουορλντ και Ρεσιτάλ Κλασσικής Κιθάρας.

Επειδή όμως η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής χωρίς τον κόσμο απλά δεν είναι... γιορτή, για αυτό και το κάλεσμα απευθύνεται σε κάθε πολίτη χωρίς εξαιρέσεις, μιας και όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με ελεύθερη και δωρεάν για το κοινό πρόσβαση.
Ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός της Ευρώπης που γιορτάζεται στην Ελλάδα για 12η χρονιά και για πρώτη φορά στη Νάξο μας καλεί να αφήσουμε έστω και για λίγο στην άκρη τα προβλήματά και να αφεθούμε στους ρυθμούς της μουσικής.
Ελάτε λοιπόν να γιορτάσετε τη χαρά της Μουσικής, να ζήσετε στους ρυθμούς της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής!

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στις 21 και 22 Ιουνίου στην Πλατεία Μανδηλαρά στην Παραλία της Χώρας, έχουν όλες δωρεάν είσοδο και ώρα έναρξης 20:00 .
Την πρώτη ημέρα, Τρίτη 21 Ιουνίου, στη σκηνή θα ανέβουν:
Τη δεύτερη ημέρα, Τετάρτη 22 Ιουνίου, στη σκηνή θα ανέβουν:
-- 
Γιάννης Καρποντίνης                       Yiannis Karpontinis 
ΑΦΟΙ ΚΑΡΠΟΝΤΙΝΗ-ΝΑΞΙΑΚΑ ΜΑΡΜΑΡΑ Ο.Ε.      KARPONTINI BROS-NAXIAN MARBLES
Κυνίδαρος Τ.Θ. 7602                       Kinidaros P.O. BOX. 7602
Τ.Κ. 84300 Νάξος                          P.C. 84300 NAXOS - GREECE
Τηλ:697425774                             Tlf:+30 6974 25 77 44
Φαξ: 22850-32551                          Fax:+30 22850 32551
www.karpontinibros.gr                     www.karpontinibros.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου