Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ο Γιάννης Μαχαιρίδης για τις πολιτικές εξελίξεις – «Οι πολιτικές δυνάμεις δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων». Παρέμβαση από την ΕΝΠΕ θα ζητήσει αύριο ο Περιφερειάρχης

Την ανησυχία και την απογοήτευσή του για την αδυναμία συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα εξέφρασε σήμερα από τη Ρόδο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη Ρόδο.
«Δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων» τόνισε ο κ. Μαχαιρίδης, θυμίζοντας τη συνάντηση που είχαν οι Περιφερειάρχες της χώρας με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, από τον οποίο ζητούσαν να παρέμβει ουσιαστικά ώστε οι πολιτικές δυνάμεις να βρουν μια κοινή συνισταμένη για να βγει η χώρα από την κρίση.

Πρόσθεσε μάλιστα πως «είναι το κράτος των Αθηνών που χρεοκόπησε, και μαζί με αυτό η Ελλάδα», επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του, να κοπεί ο ομφάλιος λώρος ανάμεσα στο αναποτελεσματικό κράτος και την περιφέρεια.

Κατά την αυριανή συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης θα θέσει υπόψη των συναδέλφων του κείμενο – παρέμβαση της ΕΝΠΕ, που θα έχει τον χαρακτήρα έκκλησης για συνεννόηση και συναίνεση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου