Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Ο Νίκος Χρυσόγελος και o Daniel Cohn Bendit για την Ελληνική και την Ευρωπαïκή διάσταση της κρίσηςΚοινή συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στις 09.30, στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8)

Ο Daniel Cohn Bendit, συμπρόεδρος της Ομάδας των Πράσινων στον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και ο Νίκος Χρυσόγελος, νέος ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, 09.30 πμ στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην Αθήνα (Αμαλίας 8), με θέμα:  "Η κρίση στην Ευρωζώνη-Ποιά Ευρώπη θέλουμε". Τη συνέντευξη συντονίζει η Βούλα Τσέτση, Γενική Γραμματέας της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ συμμετέχουν επίσης ο συν-εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Τάσος Κρομμύδας και ο μέχρι πρόσφατα ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Ο Daniel Cohn Bendit τα τελευταία χρόνια έχει επανειλημμένα ασκήσει κριτική στα όργανα της ΕΕ και τις κυβερνήσεις των χωρών μελών για τον τρόπο που διαχειρίζονται την κρίση της ευρωζώνης και τις μεθόδους που ακολουθούν για την αντιμετώπιση του ελληνικού προβλήματος.
Ο Νίκος Χρυσόγελος, στo πλαίσιο της εναλλαγής για την οποία οι ΟΠ είχαν δεσμευτεί προεκλογικά, έχει αντικαταστήσει από τις 3 Φεβρουαρίου τον Μιχάλη Τρεμόπουλο στην έδρα των Οικολόγων Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Η κοινή συνέντευξη τύπου θα δώσει τη δυνατότητα να συζητηθεί η πράσινη οπτική για την αντιμετώπιση της κρίσης τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαïκό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου