Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ – ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 10 – 11 ΦΛΕΒΑΡΗ! ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση στην Παραλία (παλιό Δημαρχείο) στις 11 π.μ. το Σάββατο 11 του Φλεβάρη


«Οι ώρες είναι κρίσιμες. Είναι όμως και η ώρα να ακουστεί η φωνή των εργατών, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων και των μικρομεσαίων ΕΒΕ . Οι καλοταϊσμένοι παπαγάλοι μίλησαν αρκετά.
Ξεσηκωμός παντού, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε κλάδο. Είναι ώρα ευθύνης και μάχης.
Η μαύρη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. με τον αρχιτραπεζίτη πρωθυπουργό, η τρόικα και η ΕΕ, αποφάσισαν το τσάκισμα του λαού. Καταδικάζουν εμάς και κυρίως τα παιδιά μας να δουλεύουν και να ζουν με 400 ευρώ.

 Για να σώσουν τα κέρδη μιας χούφτας κηφήνων που ζουν από τον ιδρώτα μας, καταργούν όλα τα δικαιώματα που μας παρέδωσαν οι προηγούμενες γενιές με αμέτρητες θυσίες και αίμα. Νομοθετούν ένα εφιαλτικό μέλλον για τις σημερινές και τις επόμενες γενιές.
Μην ακούτε τα ψέματα των βιομηχάνων, των κομμάτων του κεφαλαίου και των ανθρώπων τους. Αυτοί πληρώνονται καλά για τη βρώμικη δουλειά τους. Αυτοί δε θα πεινάσουν, ούτε θα δουλεύουν για ψίχουλα.
Εμείς έχουμε τη δύναμη, είναι η ώρα να την νιώσουν για τα καλά. Πρέπει να τους ανατρέψουμε.
Όλοι με το ΠΑΜΕ στο δρόμο του αγώνα:
Κάτω η μαύρη κυβέρνηση. Στα τσακίδια μαζί με την τρόικα και την ΕΕ.
Κανένα νέο μνημόνιο. Καμία νέα συμφωνία που καταστρέφει τις ζωές μας.
Εκλογές τώρα. Να τιμωρηθούν σκληρά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ.
Όποιος τολμήσει να συμφωνήσει και υπογράψει το έγκλημα, να απομονωθεί και να τιμωρηθεί από το λαό.
Όλοι στον αγώνα!

ΠΑΜΕ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΞΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου