Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου


Σειρά σημαντικών ζητημάτων ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζώρτζη Μακρυωνίτη.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ξεπέρασαν τα 30 και ανάμεσα σε άλλα εγκρίθηκαν: η μίσθωση στέγασης της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κυκλάδων και των Γραφείων των Παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η έγκριση δημοπράτησης (και υπό την προϋπόθεση της προ έγκρισης από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή) για το έργο «Κατασκευή Λιμενικού Έργου Πολλωνίων ν.Μήλου» ύψους 4.250.000,00€.


Επίσης, εγκρίθηκε η δημοπράτηση για το λιμενικό έργο Ψάθης Κιμώλου προϋπολογισμού 2.460.000,00€, καθώς και η μελέτη δημοπράτησης και η επιτροπή του έργου Κατασκευής πολυδύναμου περιφερειακού Ιατρείου Ν. Χάλκης» ύψους 385.000,00€.

Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε και την παροχή υπηρεσιών συμβούλου, ο οποίος θα αναλάβει την Ενημέρωση και την Ευαισθητοποίηση Πολιτών για το «Πιλοτικό πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων Δήμου Ανάφης και Χάλκης».  Μάλιστα, στο πλαίσιο του παραπάνω υποέργου προβλέπεται να γίνει κατ οίκον ενημέρωση όλων των κατοίκων των δυο νησιών στα οποία υλοποιείται το πρόγραμμα ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων. Τέλος εγκρίθηκαν πολύ σημαντικές δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έτος 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου