Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλη Μαργαρίτη, προς τους διοργανωτές και συμμετέχοντες στα δρώμενα της Αποκριάς



     Οι μέρες της Αποκριάς που πέρασαν, κατάφεραν , έστω και παροδικά, να μας κάνουν να χαμογελάσουμε, να διασκεδάσουμε και να ξεφύγουμε από τη σκέψη της προσωπικής και εθνικής μας βεβαρυμμένης πραγματικότητας. Οι δημότες μας είχαν την ευκαιρία, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων, να αναβιώσουν τα αποκριάτικα έθιμα και να συμμετάσχουν σε εκφάνσεις κεφιού, που οργανώθηκαν σε όλο το δήμο μας. Οι, κατά κοινή ομολογία, επιτυχημένες αποκριάτικες εκδηλώσεις οργανώθηκαν με τη συμμετοχή πλειάδας εθελοντών και συλλόγων, που εδράζουν στο δήμο μας, αποδεικνύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι με ομαδική εργασία μπορούμε να καταφέρουμε τα καλύτερα.

     Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλους όσοι έλαβαν μέρος στη διοργάνωση και πραγματοποίηση των αποκριάτικων δρώμενων, την Ομάδα Εθελοντών «Συν-Αξία» και  την Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου, που κατάφεραν να θεσμοθετηθεί το Ναξιώτικο Καρναβάλι και να προσελκύσει φέτος πολλαπλάσιους επισκέπτες και συμμετέχοντες, καθώς και όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους δημότες και τους επισκέπτες, που έλαβαν μέρος σ’ αυτό και έδωσαν ζωντάνια, κέφι και παλμό στις συνοικίες του δήμου μας και, παράλληλα, συνέβαλαν στην προβολή των νησιών μας  σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, συγχαρητηρίων αξίζει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, η οποία ενίσχυσε οικονομικά τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και χάρισε εορταστική ατμόσφαιρα τόσο στα χωριά μας, όσο και στις επιμέρους δράσεις της (ΚΑΠΗ, ΚΔΑΠ κτλ).
     Εύχομαι σε όλους τους κατοίκους του δήμου μας καλή Αγία Σαρακοστή και επισημαίνω ότι θα είμαι πάντοτε αρωγός και υπέρμαχος σε δράσεις εθελοντισμού, πολιτισμού και ανθρωπιάς.


                                                                         Ο Δήμαρχος
                                                           Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

                                                                 Μανόλης Μαργαρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου