Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ντέρμπι κορυφής στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου!!!

To σημαντικότερο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας Γυναικείου βόλεϊ θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της Νάξου το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 18.45 στο κλειστό του ΔΑΚ. Ο 3ος στον βαθμολογικό πίνακα Πανναξιακός υποδέχεται τη 2η, μέχρι στιγμής, Φιλία Ηλιούπολης. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κρίνει κατά πολύ τη θέση που θα καταλάβουν οι δυο ομάδες στην τελική κατάταξη.

Οι γηπεδούχοι θέλουν καθαρή νίκη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Πρώτα απ όλα για να αυξήσουν το σερί νικών(5 ματς αήττητοι) και να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου, καθώς με την κατάκτηση των 3 βαθμών θα πλησιάσουν περισσότερο την κορυφή την οποία, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, έχουν ήδη αγκαλιάσει οι αήττητοι Τράχωνες!!
Θα είναι όμως και ένα παιχνίδι γοήτρου. Οι Ναξιώτες θα προσπαθήσουν να πάρουν την ρεβάνς για την άδικη ήττα τους στην Ηλιούπολη, στο παιχνίδι του 1ου γύρου με 3-1 σετ. Κάνεις δεν έχει ξεχάσει την απαράδεκτη "φιλοξενία" των πρωτευουσιάνων, τις συνθήκες που επικρατούσαν κατά την διάρκεια του αγώνα, την προκλητική συμπεριφορά των διαιτητών, τα ευτράπελα μετά τον........ αγώνα και την κλήση του προπονητή Γ. Δερμάτη και της Στέλλας Λαγουδάκη από τον αθλητικό δικαστή που είχε ως αποτέλεσμα την τιμωρία της παίκτριας με μια αγωνιστική.
Οι φίλοι του Πανναξιακού καλούνται για άλλη μια φορά να γεμίσουν το γήπεδο, να δείξουν με το φίλαθλο πνεύμα που τους διακρίνει την αγάπη τους για την ομάδα και τον αθλητισμό γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου