Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή των πρώην προέδρων του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου προς το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

                                                                             
Μετά την  έντονη  φημολογία των τελευταίων  μηνών,  τα πρόσφατα δημοσιεύματα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Νάξου σχετικά με την μεταφορά του  τμήματος Ο.Α.Ε.Ε. Νάξου στο χωριό Τραγαία ,θέλουμε να εκφράσουμε ,την έντονη  αντίθεση μας, τόσο προς τον Δήμαρχο Νάξου& Μικρών Κυκλάδων  και το Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στην Διοίκηση του Οργανισμού Ο.Α.Ε.Ε. 
Εμείς, οι κ.κ. Παπαδόπουλος Ευάγγελος, Κλουβάτος Απόστολος,  Μαστρογιαννόπουλος Γεώργιος, Μαρούλης Αντώνιος, Φραγκίσκος Νικόλαος, Παγώνης Κώστας  που είχαμε την τιμή να υπηρετήσουμε τον ιστορικό μας σύλλογο από την θέση του Προέδρου  (1976-2010), μαζί με τους συνεργάτες μας στα Διοικητικά Συμβούλια, όραμα και στόχος μας ήταν η λειτουργία γραφείου Ο.Α.Ε.Ε. στην Νάξο για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μελών μας.
 Ο στόχος επετεύχθη , το γραφείο  Ο.Α.Ε.Ε. ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 2009  φιλοξενούμενο και χρησιμοποιώντας τις  εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου και εξυπηρετώντας και τις Μικρές Κυκλάδες , Αμοργό, Σαντορίνη και Πάρο.
Νέο όραμα και στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων  υπηρεσιών προς τους επαγγελματίες που στις μέρες μας πλήττονται από την οικονομική κρίση και όχι η ταλαιπωρία ,το επιπλέον κόστος και η υποβάθμιση.
 Ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης  του Δήμου  για  την μεταφορά του  τμήματος Ο.Α.Ε.Ε. Νάξου στο χωριό Τραγαία.
Ζητάμε από τον Δήμο & Μικρών Κυκλάδων και την Διοίκηση του Ο.Α.Ε.Ε. να συμφωνήσουν και να αποδεχτούν την λύση των τεσσάρων μεγαλυτέρων φορέων  των επαγγελματιών (Ένωση Ξενοδόχων Νάξου,  Ένωση  Ενοικιαζομένων Δωματίων Νάξου, Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξος<< Φιλοξενία >>, ΕμποροεπαγγελματικόςΣύλλογος Νάξο, για την άμεση μετεγκατάσταση του γραφείου στο μισθωμένο από αυτούς  και διαμορφωμένο  κατ υπόδειξη του Ο.Α.Ε.Ε. ακινήτου σε κεντρικό σημείο της Χώρας Νάξου. 
Καλούμε επίσης  όλους τους Επαγγελματίες και τους εκπροσώπους τους σε εγρήγορση για να μην περάσει το σχέδιο υποβάθμισης του ασφαλιστικού μας φορέα στην Νάξο. Είμαστε στην πρώτη γραμμή και θα συμμετέχουμε σε κάθε μορφή κινητοποίησης όταν αποφασιστεί  προκειμένου να μην περάσει το σχέδιο αυτό.     
                                                                                   Μετά Τιμής 
 Παπαδόπουλος Ευάγγελος, Κλουβάτος Απόστολος,    Μαστρογιαννόπουλος Γεώργιος, Μαρούλης Αντώνιος, Φραγκίσκος Νικόλαος, Παγώνης Κώστας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου