Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Πετυχημένες «εξετάσεις» του Νοτίου Αιγαίου στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 14/10/2011  η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση INWETEX-CIS 2011 στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.  Στο χώρο που εκμίσθωσε η Περιφέρεια εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ φιλοξένησε από τα Δωδεκάνησα τους Δήμους Ρόδου,  Κω, Πάτμου, Κάσου και από τις Κυκλάδες τους  Δήμους Σύρου, Μήλου και Ίου αλλά και ιδιώτες επαγγελματίες του τουρισμού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, ενώ παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο σύνολό της.


Η Διεθνής  Τουριστική Έκθεση INWETEX-CIS 2011 αποτελεί μια από τις σημαντικότερες τουριστικές συναντήσεις της Βορειο-Δυτικής Ρωσίας στην οποία συγκεντρώνονται ετησίως περισσότερες από 460 επιχειρήσεις από 35 κράτη και γύρω στους  9.000 επιχειρηματίες του τουρισμού.
Το ενδιαφέρον που έδειξαν τόσο το ρωσικό κοινό όσο και οι επαγγελματίες του Τουρισμού στη Ρωσία για τα νησιά μας, ήταν πολύ μεγάλο, αφού το διαφημιστικό υλικό που διέθεσε η Περιφέρεια αλλά και οι φιλοξενούμενοι δήμοι είχαν ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση.
Η στοχευμένη παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Αγία Πετρούπολη ήταν μια ακόμα συμβολή στη διαχείριση του διαρκώς αυξανόμενου τουριστικού ρεύματος από τη Ρωσία και αποτελεί μέρος του προγράμματος μιας σειράς δράσεων προς την κατεύθυνση της προσέλκυσης Ρώσων Τουριστών.
Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας και Περιφερειακός Σύμβουλος της Ενότητας Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου