Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Αντπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Πουσσαίου με Διοικητικό Συμβούλιο Θησέα Κυκλάδων & με Δ.Σ. Επιμελητηρίου


Με στόχο τη διαμόρφωση του επιχειρησιακού σχεδίου, συνεδρίασε την περασμένη εβδομάδα το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “Θησέας Κυκλάδων”, υπό την προεδρεία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γιώργου Πουσσαίου.

Στη συνεδρίαση στην οποία ήταν παρούσα και η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Μένη Μαλλιώρη, αποφασίστηκε η διεύρυνση του προγράμματος σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων σε συνεργασία με φορείς των νησιών.


Ο κ. Πουσσαίος ξεκαθάρισε πως παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, έχουν εξασφαλιστεί οι αναγκαίοι πόροι για τη λειτουργία του φορέα τόσο για το τρέχον έτος όσο και για το 2012.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι μέλος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “Θησέας Κυκλάδων”, την επιστημονική εποπτεία της οποίας έχει ο ΟΚΑΝΑ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

- Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Πουσσαίος, συναντήθηκε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά ζητήματα ενεργειακά σε συνέχεια και των συμπερασμάτων που προέκυψαν από το πρόσφατο Ελληνορωσικό Συνέδριο στη Ρόδο, ενώ πραγματοποιήθηκε διεξοδική συζήτηση για θέματα που αφορούν στην ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών των Κυκλάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου