Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Οι εργαζόμενοι της Νάξου σήμερα έδωσαν μια βροντερή απάντηση στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και το πολυνομοσχέδιο που καταδικάζουν τα λαϊκά στρώματα στη φτώχια και την εξαθλίωση.


Ένωσαν τη φωνή τους, με τις εκατοντάδες χιλιάδες φωνές σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενάντια στο μονόδρομο κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ, έστειλαν μήνυμα για αντεπίθεση και άνοιξαν το δρόμο για την ανατροπή και την τελική νίκη, τη λαϊκή εξουσία.
Εκατοντάδες απεργοί εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αγρότες, έμποροι, ΕΒΕ, νέοι, γυναίκες και παιδιά και μέσα από τα σωματεία τους, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και έδωσαν μαζική, δυναμική παρουσία, στη μεγαλειώδη συγκέντρωση στην πλατεία Παλιού Δημαρχείου, η οποία κορυφώθηκε με την οργανωμένη προσέλευση των απεργών του δήμου Νάξου και των εργαζομένων του Γ.Ν. - Κ. Υ. Νάξου.

Στην εκδήλωση μίλησαν εκπρόσωποι όλων των συμμετεχόντων η οποία έκλεισε με την κεντρική ομιλία του ΠΑΜΕ και διάβασμα ψηφισμάτων .
Ακολούθησε μεγαλειώδης και πρωτόγνωρη για τη Νάξο πορεία, μέχρι το Κέντρο Υγείας Νάξου, όπου έγινε από μέλη του ΠΑΜΕ συμβολική κατάληψη των γραφείων της διοίκησης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συγχώνευση – υποβάθμιση του Γ.Ν. – Κ.Υ. Νάξου και συμπαράστασης στους απεργούς εργαζόμενους.
Ενημερώνουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση ούτε επικροτούμε ενέργειες όπως το πέταγμα αυγών και μπογιάς.
Καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά απεργία της Πέμπτης και στις κινητοποιήσεις, για να αποτρέψουμε την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου – καρμανιόλα για την λαϊκή οικογένεια.
Ο αγώνας συνεχίζεται. Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη 20/10/2011 το ΠΑΜΕ προχωρεί σε περικύκλωση της Βουλής για να μην ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο.

                                                                                                                                            ΠΑΜΕ
                                                                                                                               ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΞΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Οι ΠΑΜίτες κάλεσαν σε μια πανελλαδική απεργία και νομίζουν ότι είναι δική τους; Πολλή τρικυμία... Ισχύει ότι στην Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία όταν προτάθηκε να κλείσουν τα ταμεία του Κέντρου Υγείας Νάξου ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ δήλωσε ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν γιατί δεν μπορούν να κατεβάζουν τον κόσμο τους κάθε τρεις και λίγο; Μωρέ μπράβο αγωνιστικότητα! Όποτε τους βολεύει για να έχουν κοινό το παίζουν επαναναστάτες, κατά τα άλλα δηλώσεις νομιμοφροσύνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή