Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Νίκη Πανναξιακού

Ο Πανναξιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του χθεσινού ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικείου βόλεϊ, Επικράτησε με το εμφαντικό 3-0 επί της Φιλίας και μπαίνει πλέον για τα καλά στην διεκδίκηση της 2ης θέσης ενώ παράλληλα βάζει ταφόπλακα στις ελπίδες που έτρεφε η ομάδα της Ηλιούπολης για πρωτιά και άνοδο στην Α1.
Το προπονητικό δίδυμο Τουρσούγκας - Δερμάτης και τα κορίτσια τους σίγουρα θα περίμεναν πολύ καιρό αυτή τη βραδιά. Ήθελαν να δώσουν τη δική τους απάντηση και να κλείσουν το στόμα στις κασσάνδρες που στην αρχή της σεζόν μιλούσαν για ναυάγιο, συνταξιούχους προπονητές, λανθασμένες επιλογές και εξαπατημένους παράγοντες

Ο Πανναξιακός έδειξε για μια ακόμη φορά ότι μέσα στην έδρα του, μπροστά σ αυτόν τον υπέροχο κόσμο που πραγματικά χθες δημιούργησε μια μοναδική ατμόσφαιρα και αν υπήρχε βραβείο εξέδρας θα έπρεπε να..... του απονεμηθεί, δεν έχει αντίπαλο.
Το ερχόμενο Σάββατο θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα της Αχαΐας όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ΕΑ Πατρών(10/3) και μια εβδομάδα αργότερα, στο ΔΑΚ Νάξου, υποδέχεται τους πρωτοπόρους Τράχωνες(17/3)
Τα σετ 25-16, 25- 19, 25- 18

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ. ΑΟΝ (Τουρσούγκας-Δερμάτης) Φάρκωνα, Γιακούμπ, Λαγουδάκη, Τοτσίδου, Μπορίσοβα, Μαύρου, Μάρκου, Σκούνα, Απειρανθίτου,Σέργη, Καπαρέλη, Φραγκίσκου
ΦΙΛΙΑ (Οικονόμου) Καραγιαννίδου, Καλαϊτζίεβα, Νικολαϊδη, Χασιώτη, Σιώρη, Σχιετάκη, Θύμο, Παπαγιάννη, Δασκαλοπούλου, Πλατανιώτου, Σπυριδάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου