Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Στις 5 Μαρτίου συνήλθε στο Γραφείο του Συνδέσμου Ιητών το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που προήλθε από τις εκλογές και συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:



Πρόεδρος: Χαρίκλεια Ζαμάνου – Χρόνη (Ίος)
Αντιπρόεδρος: Αντώνης Χωριανόπουλος (Νάξος)
Γενικός Γραμματέας: Στέφανος Λέπουρας (Κέα)
Ταμίας: Γιάννης Στεφανόπουλος (Αμοργός)
Έφορος: Ευαγγελία Κοντού (Μύκονος)
Μέλη: Αντώνης Τζιώτης (Νάξος), Τατιάνα Αναγνωστοπούλου (Σέριφος)

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ. συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

- Έγινε ενημέρωση από το Γ.Γ. για τις ενέργειες που έγιναν σε συνεργασία με το μέλος της Ε.ΚΥ.Τ. Αντώνη Παπακωσταντή προκειμένου να δημιουργηθεί ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ιστοσελίδα της Ε.ΚΥ.Τ. Σε σχέση με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ήδη οργανώθηκε e-mail: enosikykl.typou@gmail.com  με το οποίο θα επικοινωνεί η Ένωση με τα μέλη της και αντίστροφα. 
 
- Συζητήθηκε το θέμα της συνάντησης στη Σίφνο το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και ανατέθηκε στην Πρόεδρο να προβεί στις απαραίτητες συνεννοήσεις.

- Αποφασίστηκε να μεταβεί το Δ.Σ. στο ιδιόκτητο γραφείο της Ε.ΚΥ.Τ. στην οδό Μάρνη 33, προκειμένου να εξετασθεί ο ευπρεπισμός και η χρήση του.

- Αποφασίστηκε ο προγραμματισμός επίσκεψης στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν τον Κυκλαδικό Τύπο και την τακτική αποστολή στην Ε.ΚΥ.Τ. των αποφάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου για την ενημέρωση των Κυκλαδικών Εφημερίδων. Από τον Αντιπρόεδρο προτάθηκε και έγινε αποδεκτή η πρόταση όπως μετά τις Εθνικές εκλογές επισκεφθεί αντιπροσωπεία της Ε.ΚΥ.Τ. τον αρμόδιο επί του τύπου εκπρόσωπο της νέας κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου