Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Φτάνει πια...

  Σήμερα 21/9/2011 η κυβέρνηση καταθέτει στη βουλή προς ψήφιση το νομοσχέδιο για την επιβολή του νέου αβάστακτου και βάρβαρου φόρου στις κατοικίες μας, στις μικροϊδιοκτησίες.

  Παράλληλα φθάνουν στα σπίτια μας τα σημειώματα καταβολής του κεφαλικού φόρου (εισφορά αλληλεγγύης για μισθωτούς – συνταξιούχους, φόρος επιτηδεύματος για τους ΕΒΕ).

  Ακολουθούν η σταδιακή κατάργηση του φθηνού πετρελαίου θέρμανσης, αύξηση των τελών κυκλοφορίας, περαιτέρω μείωση αποδοχών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, μαζικές απολύσεις, εργασιακή εφεδρεία και ο,τι άλλο σκεφτούν.

  Όχι άλλες θυσίες για την κερδοφορία των επιχειρηματιών, την ΕΕ και την Ευρωζώνη.

  Δεν πάει άλλο. Ο λαός έχει πτωχεύσει. Αρνούμαστε να πληρώσουμε. Μας τα πήρανε όλα. Δεν μπορούμε, δεν αντέχουμε άλλες θυσίες.

  Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, ο ελληνικός λαός για πολλά χρόνια δε θα μπορέσει να ξανασηκώσει κεφάλι. Οι εκβιασμοί δεν έχουν τέλος. ΜΟΝΟ η μαζική και ΟΧΙ η μεμονωμένη αντίδραση μπορεί να σταματήσει τα μέτρα.

  Καλούμε κάθε εργαζόμενη και εργαζόμενο, κάθε νέο και νέα, κάθε αυτοαπασχολούμενο, κάθε συνταξιούχο να πάρει την πρωτοβουλία και να μπει μπροστά ώστε να εκδηλωθεί παντού η λαϊκή αγανάκτηση, η λαϊκή συμμαχία και αγωνιστική δράση. Οργάνωση, αλληλεγγύη, πάλη τώρα και παντού. Αντίσταση και υπεράσπιση της ζωής της λαϊκής οικογένειας από τη λεηλασία.

                                                                            
                                                                                        
                                                                                                   ΠΑΜΕ
                                                                                    ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΞΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου