Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Συνέντευξη τύπου για τους αγώνες Masters – Beach Volley στη Νάξο


     Συνέντευξη τύπου για τους τελικούς του Masters – Beach Volley έδωσαν από κοινού ο αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., κ. Γιάννης Στουραϊτης, ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Μανόλης Μαργαρίτης και ο αντιδήμαρχος, κ. Δημήτρης Λιανός.
     Ο δήμαρχος, Μανόλης Μαργαρίτης, αφού καλωσόρισε τους διοργανωτές, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη θετική ανταπόκριση της Ομοσπονδίας στο αίτημα του Δήμου για τη διεξαγωγή των τελικών του σιρκουί Masters 2011 στη Νάξο και τόνισε ότι οι χρυσές αμμουδιές των παραλιών του νησιού προσφέρονται για τέτοιου είδους αθλήματα. « Η συμμετοχή της Νάξου στο τουρνουά έχει γίνει πλέον θεσμός και με μεγάλη χαρά θα συνεχίσουμε να φιλοξενούμε τέτοιες αθλητικές διοργανώσεις. Καλή επιτυχία στους αθλητές και είμαι σίγουρος ότι το θέαμα θα είναι μοναδικό», κατέληξε.

     Ο αντιδήμαρχος, Δημήτρης Λιανός, ανέφερε ότι το Ναξιακό κοινό έχει αγκαλιάσει το τουρνουά, το οποίο συμβάλει και στην προβολή της Νάξου και ευχαρίστησε τα αθλητικά σωματεία, τους αθλητές και όλους όσοι συνέβαλαν στη καλή διοργάνωση του τουρνουά. «Είμαι πεπεισμένος ότι θα απολαύσουμε ένα πολύ καλό θέαμα το επόμενο τριήμερο», είπε.
     Ο αντιπρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. και πρόεδρος της επιτροπής Beach Volley, Γιάννης Στουραϊτης, ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή και την οργανωτική επιτροπή για τη βοήθειά τους και είπε ότι φέτος η Νάξος έβαλε ψηλά τον πήχη, ώστε να διοργανώσει τους τελικούς. Ανέφερε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, με τη συμμετοχή της σε τέτοιες διοργανώσεις, συμβάλει ενεργά στην επιβίωση του αθλήματος και ότι στόχος της Ομοσπονδίας είναι κάθε παραλία να έχει και το δικό της φιλέ. «Επισκεπτόμενος τις εγκαταστάσεις, είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση», τόνισε.
     Από 29 έως 31 Ιουλίου, θα δοθούν 32 αγώνες, 16 ανδρών και 16 γυναικών, ενώ τους τελικούς της Κυριακής θα καλύψει τηλεοπτικά η ΕΤ1, από τις 4:00 μμ, σε απευθείας μετάδοση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου