Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα Σεμινάρια Επιμόρφωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία»

  Τα Σεμινάρια τα οποία ήταν και επιδοτούμενα  παρακολούθησαν συνολικά 100 εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις Εστίασης μοιρασμένοι σε 4 τμήματα των 25 ατόμων το κάθε ένα. Κάθε τμήμα παρακολούθησε 10 μέρες εκπαίδευση 4 ώρες κάθε ημέρα συνολική διάρκεια 1 μήνα. Οι εισηγητές ήταν οι καταξιωμένοι επαγγελματίες του Τουριστικού και επισιτιστικού χώρου: Θωμάς Σιτταράς, Αλέξανδρος Μπουφέας, Αθανάσιος Μπόνας και ο πολυβραβευμένος με τεράστιες διακρίσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό executive chef Δημήτρης Νικολακόπουλος.

      Τα θέματα με τα οποία ασχολήθηκαν ήταν: Οι εξελίξεις στο Τουριστικό Χώρο, Εξυπηρέτηση πελατών, Επικοινωνία, Στρώσιμο Τραπεζιού-Αίθουσας, Αρχές Σερβιρίσματος, Βασικές Αρχές Μαγειρικής, Θεμελιώδεις Συνταγές, Διακόσμηση πιάτων. Οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον τους εισηγητές. Τα θεωρητικά μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ενώ τα πρακτικά μαθήματα –κουζίνας έγιναν στις εγκαταστάσεις του Εστιατορίου «Ενετικό» το οποίο  ευχαριστούμε για την προσφορά του.
     Το Σωματείο γνωρίζει πολύ καλά και το αποδεικνύει ότι η συνολική και ουσιαστική  ανάπτυξη του κλάδου μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την εκπαίδευση και την επιμόρφωση γι’ αυτό προσπαθεί με όσα μέσα διαθέτει να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου