Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ας πάμε στη Σύρο για να "ζήσουμε" πολιτισμό

Επιστολή του Δημήτρη Βασαλάκη  
ΝΑΞΟΣ 11/07/2011 π.Χ 

Λόγω της ΠΑΝΤΕΛΟΥΣ έλλειψης πολιτιστικών εκδηλώσεων από την πλευρά του Δήμου μας αυτό το καλοκαίρι και προσπαθώντας να βοηθήσω στην εξεύρεση λύσεων για τους “ελάχιστους“ οφείλω να ομολογήσω αυτόχθονες ιθαγενείς αλλά και επισκέπτες ρέκτες τέτοιων εκδηλώσεων, προτείνω:
Ο Δήμος μας σε συνεργασία με τα τοπικά τουριστικά πρακτορεία να διοργανώνει καθημερινώς εκδρομές στην Ερμούπολη της Σύρου.
Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις εκεί είναι σχεδόν καθημερινές μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου όπως διαπιστώνετε και από το πρόγραμμα που σας επισυνάπτω.
Με τις εκδρομές αυτές επιτυγχάνετε εκτός της σύσφιξης των ενδοκυκλαδικών σχέσεων και μεγάλη οικονομία κόπου και χρήματος καθότι δεν θα χρειαστεί να δαπανήσετε τίποτα από τα δυο.
Κόπο και χρήμα που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη ο δήμος μας για την μάχη του απέναντι στα σκουπίδια κάτι ,βέβαια , που οι γείτονες Συριανοί με την ανακύκλωση έχουν λύσει από καιρό, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα.
Ας μην ζηλεύουμε τα έτη φωτός που μας χωρίζουν οι εκατέρωθεν νοοτροπίες και πρακτικές και ας εκμεταλλευτούμε τα ουσιαστικά λίγα μίλια που απέχουν τα δύο νησιά.
Πλοίο για την Σύρο έχει ένα καθημερινά και την Κυριακή δύο και για όσους θα θελήσουν να γυρίσουν ας ρωτήσουν πραγματικά τον εαυτό τους αν είναι σίγουροι.
Μετά τιμής και υπολήψεως
Δημήτρης Λ. Βασαλάκης
Μέλος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝHΣΗΣ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου