Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Παρουσία του Μανόλη Μαργαρίτη στη συνέντευξη τύπου στην Ε.Ο.ΠΕ. για το MASTERS – BEACH VOLLEY


Την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) συνέντευξη τύπου για τους αγώνες MASTERS – Beach Volley, που θα πραγματοποιηθούν στη Βούλα (1-3 Ιουλίου), στο Ρέθυμνο (8-10 Ιουλίου), στην Κεραμωτή (22-24 Ιουλίου) και στη Νάξο (29-31 Ιουλίου). Στη συνέντευξη, εκ μέρους του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, παραβρέθηκε  ο Δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, υπεύθυνου για τον αθλητισμό, Ιάκωβος Ναυπλιώτης.  Ο  Δήμαρχος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

    «Ως Δήμαρχος του Δήμου Νάξου και Μικρών  Κυκλάδων νιώθω πάντα υπερήφανος όταν ασχολούμαστε με θέματα που προβάλουν το αθλητικό ιδεώδες.  
     Άλλωστε, ο  Δήμος μας, έχοντας δείξει έμπρακτα την ευαισθησία του σε θέματα άθλησης και νεολαίας, συνεχίζει τις προσπάθειες για ανάληψη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.
     Πρόσφατα διοργανώσαμε με επιτυχία τους τελικούς γυναικών βόλεϊ για την άνοδο στην Α2 κατηγορία και όλοι μας πανηγυρίσαμε την ανάδειξη και άνοδο της δικής μας ομάδας, της ομάδας του Πανναξιακού.
     Έχοντας αποκτήσει την τεχνογνωσία και δίνοντας έμφαση στα αθλητικά γεγονότα, διεκδικήσαμε και τη συμμετοχή μας στους αγώνες Beach Volley.
     Με ιδιαίτερη χαρά, λοιπόν, αναλαμβάνουμε την οργάνωση και διεξαγωγή των τελικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Masters – Beach Volley στη Νάξο. Στις 29, 30 και 31 Ιουλίου 2011, το φίλαθλο κοινό του βόλεϊ στρέφει για άλλη μια φορά το βλέμμα του στη Νάξο, στην παραλία του Αγίου Γεωργίου, όπου θα διεξαχθούν οι τελικοί  αγώνες για την ανάδειξη των πρωταθλητών Μπιτς Βόλεϊ της φετινής περιόδου.
     Η συμμετοχή της Νάξου στη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Masters έχει γίνει πλέον θεσμός και αγκαλιάζεται από ένα ευρύ κοινό, από ντόπιους και επισκέπτες.
     Ευχαριστούμε θερμά την Ε.Ο.ΠΕ. και, ιδιαίτερα, τον πρόεδρό της, κ. Αχιλλέα Μαυρομάτη, για την τιμή που μας κάνει να ανταποκρίνεται θετικά στις αιτήσεις μας και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε την άψογη συνεργασία μας.
     Ευχόμαστε στους αθλητές «καλούς αγώνες» και στο κοινό «καλή διασκέδαση».
     29 με 31 Ιουλίου θα είμαστε όλοι εκεί  να στηρίξουμε την προσπάθεια των αθλητών!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου