Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Παραίτηση μελών του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Νάξου


Αρκετά τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Ναυτικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου δήλωσαν, με επιστολή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο, την παραίτησή τους, η οποία γεννά πολλά ερωτηματικά!
Η επιστολή αναφέρει:

Μετά την διεξαγωγή των εκλογών του ΝΙΟΝ Νάξου στις 14 Μαΐου 2011 διαπιστώσαμε λογικές και μεθοδεύσεις που πιστεύουμε ότι δεν συμβαδίζουν με την ηθική και τους στόχους του Ομίλου που είχαν τεθεί από τις πρώτες κιόλας συγκεντρώσεις των μελών προ της ίδρυσης του.
Οι πρακτικές που ακολουθήθηκαν από συγκεκριμένα μέλη πριν και κατά τη διάρκεια των εκλογών πιο πολύ θυμίζουν κομματικούς μηχανισμούς παρά διαδικασίες ίδρυσης ενός υγιούς και πολλά υποσχόμενου Ομίλου όπως διατυμπάνιζαν.
Ο στόχος για παραγκωνισμό των νέων σε ηλικία μελών οι οποίοι ήταν από την αρχή στις συναντήσεις για την δημιουργία του Ομίλου επετεύχθη απόλυτα. Σε αυτό συνέβαλαν η τοποθέτηση υποψηφίου φάντασμα που εμφανίστηκε πρώτη φορά μετά τις εκλογές καθώς και η ενημέρωση των ψηφοφόρων ακόμα και την ώρα των εκλογών με χαρτάκια που ανέγραφαν τα μαγικά ονόματα.

Πιστεύουμε ότι το Δ/Σ πρέπει να απαρτίζεται από ΝΕΑ άτομα, γνώστες του αντικείμενου με όραμα και όρεξη για δουλειά και ο σκοπός της συμμετοχής τους στον Όμιλο δεν θα είναι η αποκόμιση κομματικών, προσωπικών και οικονομικών ωφελημάτων.
 Μετά από τα παραπάνω υποβάλουμε την παραίτηση μας από Μέλη & Αναπληρωματικά Μέλη του Δ.Σ.

Τα μέλη του Δ.Σ
Πιτταράς  Χρήστος
Παγώνης  Στέλιος
Συμεώνογλου  Δημήτρης

Τα αναπληρωματικά μέλη:
Ορφανός Μανώλης
Μαγγιώρος  Γιάννης
Μανδηλαράς  Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου