Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Σιγά - σιγά "κλείνουν" και τα μηχανήματα ATM...


Επιστολή έστειλε ο  ΑΜΣ "ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ" προς την Εθνική Τράπεζα για να εκφράσει τη λύπη των κατοίκων της Απειράνθου για την απομάκρυνση από το χωριό τους, του μηχανήματος ΑΤΜ της συγκεκριμένης τράπεζας:
Θέμα:  Απόσυρση ΑΤΜ Εθνικής Τράπεζας από την Απείρανθο
Αγαπητέ/ή διευθυντή/ντρια
Με λύπη μαθαίνουμε ότι η Τράπεζά σας, στα πλαίσια των «συγχωνεύσεών» της και της οικονομικής της πολιτικής, προτίθεται να αποσύρει άμεσα το ΑΤΜ που βρίσκεται στην Απείρανθο.  Θα είναι απαράδεκτο από μέρους σας να εφαρμόσετε την πρόθεσή σας, καθώς:
1. Το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας είναι το μοναδικό ΑΤΜ που υπάρχει στο χωριό μας.
2. Εξυπηρετούνται απ’ αυτό πολλοί κάτοικοι που διαμένουν μόνιμα στην Απείρανθο, όπως εκπαιδευτικοί, σμυριδεργάτες, δημόσιοι υπάλληλοι κ.α..
3. Εξυπηρετούνται απ’ αυτό πολλοί κάτοικοι που διαμένουν το καλοκαίρι στην Απείρανθο και που αριθμούν πάνω από 2500.
4. Το χωριό μας είναι από τα πλέον τουριστικά και το χρησιμοποιούν για τις αναλήψεις τους χιλιάδες επισκέπτες του χωριού μας.
5. Το χωριό μας είναι ορεινό, θεωρείται δυσπρόσιτο και το χειμώνα οι μετακινήσεις είναι δύσκολες προς το κεντρικό σας κατάστημα, λόγω κακών καιρικών φαινομένων (χιόνι, ομίχλη κ.α.).
6. Παράλληλα, το ΑΤΜ σας είναι το μοναδικό ΑΤΜ Εθνικής Τράπεζας που υπάρχει στην ορεινή Νάξο, μπορώντας εμμέσως να εξυπηρετήσει τους κατοίκους των χωριών Απόλλωνας, Δανακός, Κεραμωτή, Κορωνίδα, Κόρωνος, Μέση, Μουτσούνα, Σκαδό.
Πιστεύουμε ότι θα δείξετε την απαιτούμενη ευαισθησία για τη διατήρηση του ΑΤΜ σας στην Απείρανθο, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι οι πελάτες σας που βρίσκονται στις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας δεν αποτελούν πελάτες β΄ κατηγορίας.
Σε αντίθετη περίπτωση οι φορείς του χωριού είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν και να κινητοποιηθούν, αν χρειαστεί, για την τοποθέτηση ανάλογου μηχανήματος από άλλη τράπεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου