Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη κ. Μακρυωνίτη στις Βρυξέλλες


Στις Βρυξέλλες βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού, κ. Τζώρτζης Μακρυωνίτης από τις 6 έως τις 8 Δεκεμβρίου, προσκεκλημένος του Ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, κ. Μιχάλη Τρεμόπουλου.

Κατά την επίσκεψη εργασίας ο κ. Μακρυωνίτης συμμετείχε με άλλους εκπροσώπους Περιφερειών και Ευρωβουλευτές, σε δύο εργαστήρια που πραγματοποιήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο, με αντικείμενο την Πολιτική Συνοχής, την Περιφερειακή Ανάπτυξη κατά τη νέα προγραμματική περίοδο (2014-2020) και τα ισχύοντα χρηματοδοτικά εργαλεία.


Στόχος της συγκεκριμένης επίσκεψης ήταν η ενημέρωση σχετικά με την Περιφερειακή Πολιτική στην ΕΕ, καθώς και η ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων, προκειμένου να βοηθηθούν στο έργο τους όσοι καλούνται να εφαρμόσουν πολιτικές στις ελληνικές περιφέρειες.

Επίσης ο κ. Μακρυωνίτης επισκέφθηκε τον χώρο προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην ετήσια έκθεση “Χειμερινές Απολαύσεις” που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε κεντρικό σημείο της Βελγικής πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου