Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου μετά την ανακοίνωση των βάσεων των ΑΕΙ και ΤΕΙ – «Η χαρά σας, απάντηση στην απογοήτευση που κυριαρχεί»

 Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, αμέσως μετά την ανακοίνωση και ανάρτηση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, προέβη στην παρακάτω δήλωση, απευθυνόμενος προς τους υποψηφίους της Περιφέρειάς μας:

«Η χαρά και το χαμόγελο μετά την επιτυχίας σας, αλλά και η αποφασιστικότητά σας για επιμονή μέχρι την επίτευξη του στόχου, είναι η καλύτερη απάντηση στη μεμψιμοιρία και την απογοήτευση που κυριαρχεί γύρω μας.


Δεν ευθύνεστε εσείς γι’ αυτήν την κατάσταση. Δική σας ευθύνη είναι να την αντιστρέψετε. Σε εσάς επενδύουμε όλοι. Σε εσάς επένδυσαν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί σας.

Όπως δικαιώθηκαν σήμερα αυτοί, έτσι θα δικαιωθούμε και όλοι εμείς, πολύ σύντομα, όταν η νέα γενιά της Περιφέρειάς μας θα προσθέσει τις γνώσεις και τις ιδέες της στη συλλογική προσπάθεια για ανάπτυξη στα νησιά μας και για μια καλύτερη, δικαιότερη κοινωνία.

Στην κάθε μία και κάθε έναν από εσάς αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια για τους κόπους σας και την αφοσίωση στον στόχο που θέσατε.

Είστε η προσωποποίηση της ελπίδας και της βάσιμης προσδοκίας για ένα μέλλον πιο φωτεινό, για το Νότιο Αιγαίο, για τη χώρα μας ολόκληρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου