Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Η Παρουσίαση των προπονητών του γυναικείου Βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου "naxos resort" η παρουσίαση των νέων προπονητών της γυναικείας ομάδας βόλει του Πανναξιακού ΑΟΝ.
Ο κ. Σούλης Τουρσούγκας και ο κ. δήλωσαν αμφότεροι εντυπωσιασμένοι από την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνει η διοίκηση του Γιώργος ΔερμάτηςΠανναξιακού για το άθλημα τονίζοντας μάλιστα ότι αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που δέχθηκαν να συνεργαστούν μαζί τους.
Ο κ. Τουρσουγκάς υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να φτάσει το Ναξιακό Βόλεϊ όσο πιο ψηλά γίνεται" Τα σχέδια μας είναι πολλά , πάρα πολλά. Έχουμε ως αποστολή να φτιάξουμε ακαδημίες. Έχουμε βάλει στοίχημα να πετύχουμε την ανάπτυξη του βόλεϊ στο νησί. Και δεν θα τα παρατήσουμε έως να το πετύχουμε. Με την βοήθεια όλων. Θα διεκδικήσω αυτό που μου ανήκει κι εάν αυτό είναι ένα πρωτάθλημα. Ναι γιατί όχι. Πιστεύω ότι θα κάνουμε πολλά ωραία πράγματα εδώ. Και θα βγει κάτι πολύ πολύ όμορφο.
Αλλά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος χρειάζεται οπωσδήποτε και η βοήθεια της δημοτικής αρχής, της κοινωνίας, των κατοίκων του νησιού και πάνω απ όλα της διοίκησης" είπε χαρακτηριστικά.
Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο κ. Δερμάτης. Αφού πρώτα ευχαρίστησε τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του στη συνέχεια δεσμεύτηκε ότι θα........ προσπαθήσει να κάνει το βόλεϊ "κοινωνικό φαινόμενο" στο νησί ! «η επιλογή μας δεν έχει σχέση με τα οικονομικά ζητήματα. Έχει σχέση με την όρεξη που έχουμε για δουλειά και με το υλικό και την διάθεση των ανθρώπων που συναντήσαμε εδώ στο νησί. Θέλουμε να κάνουμε τη Νάξο ένα μεγάλο εργαστήριο παραγωγής ταλέντων. Η Ελλάδα είναι σε μερική χρεωκοπία το βόλεϊ σε ολική. Αλλά με την συμπαράσταση όλων θα τα καταφέρουμε. Θα μαζέψουμε όλα τα παιδιά από την 5η Δημοτικού έως την 2η Λυκείου και θα δουλέψουμε με στόχο σε δέκα χρόνια η Νάξος να δουλεύει μόνο με τα δικά της παιδιά. Και χωρίς εξωτερική βοήθεια. Η δυνατόν να μπορεί να κερδίσει και από αυτά τα ..παιδιά με μεταγραφές. Θέλουμε το βόλεϊ να γίνει ένα κοινωνικό φαινόμενο στο νησί και όλοι να είναι ευτυχισμένοι. Ο στόχος δεν είναι άλλος από την δημιουργία μίας καλής και ανταγωνιστικής ομάδας σε επίπεδο πρωταθλητισμού γιατί όχι και στην Α1 ώστε να λειτουργεί ως βιτρίνα για τα τμήματα υποδομής. Το μυστικό είναι ότι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και έχουμε οριοθετήσει και το χρόνο που θα το πετύχουμε…»
Όπως ήταν αναμενόμενο η λάμψη των ονομάτων των δυο έμπειρων προπονητών τράβηξε τα φώτα και το ενδιαφέρον των τοπικών ΜΜΕ αλλά και μεγάλων δημοσιογράφων του αθλήματος που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο νησί για να καλύψουν τους τελικούς του Μπιτς βόλεϊ
Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν: Ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης(ΕΟΠΕ) κ. Στουραίτης, ο κ. Παπαδάκης(beach volley), δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, τηλεοπτικό συνεργείο του star κεντρικής Ελλάδος, δημοσιογράφοι του αθηναϊκού τύπου, αθλήτριες, φίλοι και μέλη του σωματείου καθώς επίσης και το νέο απόκτημα της ομάδας Χριστίνα Χάρις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου