Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2011

«Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη με την Αννα Βαγενά 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 και ώρα 9.30 μ.μ. Στο ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΗΣ στη ΧΩΡΑ της ΝΑΞΟΥ 24 Αυγούστου 2011 και ώρα 9μ.μ. Στο Αμφιθέατρο Μ.ΨΑΡΑΣ στο ΦΙΛΩΤΙ Σε συνεργασία με την κινητή μονάδα ψυχικής υγείας ΚΛΙΜΑΚΑ


Μια από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων χρόνων «Το γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη με το θίασο της Άννας Βαγενά, που παίζεται για τέταρτο συνεχή χρόνο, θα παρουσιαστεί σε περιοδεία σε πόλεις της Ελλάδας.
«Το γάλα» είναι η ιστορία μιας μητέρας μετανάστριας από την πρώην Σοβιετική Ένωση, με δύο γιούς, ο ένας εκ των οποίων πάσχει από σχιζοφρένεια, οι οποίοι προσπαθούν να προσαρμοσθούν και να επιβιώσουν στην Ελλάδα.
Η απόγνωση της μάνας και ο ψυχικός σπαραγμός της για την ασθένεια του μικρού της γιού, παράλληλα με το φόβο, που προέρχεται από τον κοινωνικό ρατσισμό του περιβάλλοντός της, παρουσιάζονται με σπαρακτικό τρόπο.
Η βία διαδέχεται και εναλλάσσεται με την τρυφερότητα, η ένταση με τη γαλήνη, η απελπισία με την ελπίδα, το όνειρο με τον εφιάλτη, η πραγματικότητα με την ψευδαίσθηση,  και αντιστρόφως.
Μια συγκλονιστική ιστορία – μαρτυρία, με εξαιρετικές συγκρούσεις, μοναδικές κορυφώσεις, ταυτόχρονα γεμάτο ελπίδα, που κάνουν το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη ίσως το σπουδαιότερο νεοελληνικό έργο των τελευταίων χρόνων.
Το έργο, παίχτηκε για τρεις συνεχείς χρονιές, με τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε όλες σχεδόν πόλεις της Ελλάδας. Το έχουν παρακολούθησει πάνω από 100.000 θεατές.
Επίσης η παράσταση ήταν υποψήφια για πέντε θεατρικά βραβεία κοινού του περιοδικού «Αθηνόραμα», (περίοδος 2007-2008) και απέσπασε βραβείο καλύτερης παράστασης και καλύτερης γυναικείας ερμηνείας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Σκηνοθεσία: Άννα Βαγενά
Σκηνογραφία: Γιάννης Βάμβουρας (πάνω σε μια ιδέα της Άννας Βαγενά)
Φωτισμοί : Αλέκος Αναστασίου
Μουσική επιμέλεια : Άννα Βαγενά
Βοηθός Σκηνοθέτη : Ελένη Πολιτοπούλου
ΔΙΑΝΟΜΗ :
Μάνα : Άννα Βαγενά.
Λευτέρης : Δημήτρης Πατσής,      
Αντώνης : Βασίλης Παλαιολόγος.        
 Νατάσα  Ηλιάνα Αραβή.


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 20 Ευρώ. Μαθ-Φοιτ- Ανέργων  ΟΑΕΔ –Συνταξ 15 Ευρώ….   Πληροφορίες  22853 60300 Ι σχύουν εισιτ ΟΓΑ

Εισιτήρια προπωλούνται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου