Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Συνεργασία του κ. Γ. Μαχαιρίδη με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και τους αντιπεριφερειάρχες


Πολύωρη συνεργασία είχε σήμερα στη Ρόδο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Γκούφα και τους αντιπεριφερειάρχες, κυρίους Γιώργο Πουσσαίο, Φώτη Χατζηδιάκο, Τζώρτζη Μακριωνίτη, Σωτήρη Παμπάκα και την κα Δέσποινα Διακοσταυριανού.


Επιτάχυνση των ρυθμών απ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και επίσπευση των διαδικασιών που απαιτούνται ζήτησε ο Περιφερειάρχης, ώστε να αξιοποιηθούν τα ασφυκτικά, έστω, χρονικά περιθώρια που έχουν τεθεί για την υλοποίηση των Τοπικών Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων Στήριξης της Απασχόλησης και Προγραμμάτων Κοινωνικής Οικονομίας για την Απασχόληση, στο πλαίσιο του Πρωτόκολλου Συνεργασίας που υπογράφηκε χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον κ. Μαχαιρίδη και την υπουργό Εργασίας Λούκα Κατσέλη.

 Ο κ. Μαχαιρίδης έδωσε οδηγίες για έγκαιρη προετοιμασία, προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες, να προσδιοριστούν με σαφήνεια οι προδιαγραφές  των δράσεων, να αξιολογηθούν οι προτάσεις που θα κατατεθούν και να αναζητηθούν οι πιστοποιημένοι φορείς με τους οποίους θα συνεργαστεί η Περιφέρεια.

Επίσης, στη σημερινή συνάντηση τέθηκαν θέματα που, μεταξύ άλλων, αφορούσαν στην υλοποίηση των έργων που είναι ενταγμένα σε χρηματοδοτικά προγράμματα και οι προτεραιότητες που τίθενται, όπως επίσης η συνεργασία και ο συντονισμός με τα Επαρχεία και η οργάνωση της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας μέχρι το τέλος του έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου