Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ & ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ


Σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Πουσσαίου και του Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού, Τζώρτζη Μακρυωνίτη πραγματοποίησε σήμερα στη Σύρο ο Περιφερειάρχης, Γιάννης Μαχαιρίδης.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιώργος Γκούφας, αλλά και οι προϊστάμενοι των Διευθύνσεων Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών, συζητήθηκαν διεξοδικά όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στην κατάρτιση του προϋπολογισμού για το έτος 2012.


Προηγήθηκε συνάντηση του κ. Μαχαιρίδη με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζώρτζη Μακρυωνίτη και τον προϊστάμενο της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, Αντώνη Βουτσίνο, όπου συζητήθηκαν τα θέματα που θα εξεταστούν αύριο στη συνάντηση που θα έχει ο Περιφερειάρχης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Η συνάντηση εργασία στο ΥΠΕΚΑ αφορά στην επιτάχυνση του προγράμματος παύσης λειτουργίας και αποκατάστασης των χώρων ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμάτων και τη διαχείριση αστικών στερεών αποβλήτων.

Νωρίτερα, ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, Αδαμαντία Συμεοπούλου. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η πορεία των έργων που είναι ενταγμένα στο ΕΣΠΑ και ειδικότερα το μεγάλο οδικό έργο της Σαντορίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου