Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Απόφαση του Συμβουλίου Κορωνίδας για τον Απόλλωνα


Την υποστήριξή του προς τους καταστηματάρχες του Απόλλωνα, όσον αφορά την απόφαση για καταβολή προστίμου και ξήλωμα των υποστέγων των καταστημάτων τους, δήλωσε το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Κορωνίδας.
Στην ομόφωνη απόφασή τους, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κορωνίδας, που εισηγήθηκε το θέμα, Ιάκωβος Μπαρδής και τα μέλη, Παναγιώτης Χωριανόπουλος και Ιωάννης Κορρές, αναφέρουν:
"Σχετικά με την επιβολή προστίμων για τις πέργκολες στα μαγαζιά του Απόλλωνα, δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας προς τους μαγαζάτορες. Κρίνουμε άδικα τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν. Τα μαγαζιά λειτουργούν έτσι εδώ και 20ετία, αναγνωρίζοντας ότι είναι δημόσιος χώρος και δεν αρνούνται να καταβάλλουν το ανάλογο ενοίκιο. Τα πρόστιμα θα αναγκάσουν τους περισσότερους να κλείσουν τα μαγαζιά τους, τα οποία είναι ζήτημα ζωής για όλον  τον Απόλλωνα. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να αποσύρουν τα πρόστιμα και αν ξηλωθούν οι πέργκολες να υποδείξουν τρόπους που θα μπορούν να λειτουργούν τα μαγαζιά, λαμβάνοντας υπόψη και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή (π.χ. ομπρέλες δεν μπορούν να σταθούν λόγω αέρα). Καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει θέση για το θέμα)".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου