Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Έκτακτη συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου

Μετά από αίτηση που υπέβαλαν δέκα οκτώ περιφερειακοί σύμβουλοι των παρατάξεων της μειοψηφίας, συγκαλείται στη Σύρο έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, τη Μεγάλη Δευτέρα, 18 Απριλίου.
Στην πρόσκληση του Προέδρου του σώματος Γιώργου Γκούφα, αναφέρονται τα εξής:

Σας καλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου σύμφωνα με το άρθρο 167 παραγρ. 3 του Ν. 3852/2010 που θα γίνει στις 18 Απριλίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα  12:00 π.μ. σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Σύρου Ερμούπολης, κατόπιν αιτήματος 18 Περιφερειακών Συμβούλων της μειοψηφίας,   με θέματα :
 


ΘΕΜΑ : 1
Εκπαίδευση – Παιδεία στο Ν. Αιγαίου

ΘΕΜΑ : 2
Οργάνωση της Περιφέρειας

ΘΕΜΑ : 3
Εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας Περιφερειακού Συμβουλίου


Υπενθυμίζεται, ότι μετά από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της 30ης Μαρτίου, έχει ήδη προγραμματιστεί τακτική συνεδρίαση του οργάνου στη Ρόδο, στις 28 Απριλίου.

Στη συνεδρίαση αυτή θα παραστεί και η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη, σε συνέχεια της συνάντησης που είχε με τους Περιφερειάρχες της χώρας, στις 25 Φεβρουαρίου.

2 σχόλια:

  1. Με το άνοιγμα του δρόμου Σκαδό- Κόρωνο θα κάνει κάτι η περιφέρεια; Δεν υπάρχει έστω λίγη ντροπή στους ανθρώπους της περιφέρειας για την ταλαιπωρία που τραβούνε οι άνθρωποι των άπανω χωριών; Ντροπή σας. Τέτοια αδιαφορία και περιφρόνυση από την πολιτεία; Γιατί; Οι άνθρωποι από το Σκαδό,Μέση, Κωμιακή και Απόλλωνα δεν έχουν ψυχή; Δεν είναι φορολογούμενοι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και έχουν ψυχή... μιά φορά κάθε τέσσερα χρόνια όταν είναι η μέρα που θα πάνε να ψηφίσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή